Dnevni horoskop za 5. 1: Lav ima nerealna očekivanja

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pročitajte horoskop za 5. januar 2021. godine.

Ovan

Posao: Većina tipičnih Ovnova trebalo bi danas da bez većih problema završe sa započetim obavezama. Izvesni detalji mogli bi da budu najava promena na vašem profesionalnom putu u bliskoj budućnosti.

Ljubav: Svi jaki osvajački aduti najtipičnijih predstavnika ovog astrološkog znaka mogu doći do izražaja, pa je potpuno logično da ih iskoristite i budete aktivniji nego inače, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Bik

Posao: Bilo da je reč o fizičkom angažovanju i radnoj energiji ili da je u pitanju organizaciono-komunikativni segment poslovnih aktivnosti, imaćete solidne uslove za konkretno delovanje.

Ljubav: Malo je verovatno da bude onih spektakularnih dešavanja, ali za početak biće dovoljno da pokažete nešto veću želju i volju, ako ništa drugo, onda barem da se previše ne ulenjite i uspavate.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Blizanci

Posao: Prosečan radni dan je pred većinom Blizanaca i svi najvažniji profesionalni parametri trebalo da ostanu u već postojećim okvirima.

Ljubav: Uz pozitivan oreol ličnog šarma i najveći deo pratećih okolnosti biće nakljonjen blizanačkim naporima da urade nešto direknto i konkretno na polju emotivno-ljubavnih relacija. Samo napred.

Zdravlje: Osetljivost rspiratornog sistema.

Rak

Posao: Rakovi bi ovaj dan mogli bi da iskoriste za proveru nedavno završenih profesionalnih procesa i eventualno koriguju neke sitnije propuste, podrazumeva se, ako ih ima.

Ljubav: Bez značajnijih talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog dana.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Lav

Posao: Bezmalo svi lavovski potezi trebalo bi da budu uspešni i nagrađeni odgovarajućom satisfakcijom na poslovnom planu.

Ljubav: Bilo bi mudro da ipak zadržite neophodni minimum racionalnosti i kontrole nad porivima, jer tu ipak postoje realne šanse da se povremeno pretera, bilo u svojim predavanjima ponuđenim izazovima, bilo u nerealno velikim i nepraktičnim očekivanjima od druge strane.

Zdravlje: Ne preterujte sa konzumiranjem vaše omiljene hrane i pića.

Devica

Posao: Osnovne profesionalne obaveze i zadatke odrađujete odgovorno i završavate na vreme, u već dogovorenim i planiranim okvirima. Samo napred.

Ljubav: Nemojte se prepuštati stihijskom ponašanju i držati slepo realnih činjenica i argumenata, već strpljivo poradite na kompromisu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Pročitajte još:

Vaga

Posao: Vrlo dobar nivo radne energije najavljuje profesionalno angažovanje u granicama standarda uobičajenih za ovaj astrološki znak. Ono što je možda još važnije – pristojne rezultate na osnovu uloženog rada i truda.

Ljubav: Veoma dobra astrološka klima pratiće Vage i tokom ovog dana uz moguće prijatno iznenađenje, pa se očekuje da budete aktivniji više nego ikad.

Zdravlje: I dalje ostaje upozorenje na moguću prehladu.

Škorpija

Posao: Obaveze se nižu jedna za drugo, i pred Škorpijama je radni dan prožet velikim angažovanjem na polju profesionalnih delatnosti.

Ljubav: Postoje realni izgledi da Škorpije iznenade sebe i drugu stranu, samo vodite računa o pravcu iznenađenja.

Zdravlje: Potrebna vam je fizička aktivnost.

Strelac

Posao: Izuzimajući moguće nestrpljenje i par nervoznih reakcija zbog toga, sve ostalo na polju poslovnih aktivnosti trebalo bi da ide na ruku Strelcima tokom ovog dana.

Ljubav: Od vas se očekuje da više nego inače date svoj najkonkretniji doprinos kako bi bili uspešniji na polju emotivnih odnosa. Ništa se neće desiti samo od sebe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Većina Jarčeva mogla bi da se ovog dana suoči sa povećanim obimom obaveza. Prateće okolnosti zahtevaju maksimalan oprez, posebno u vezi sa poštovanjem polja kompentencija i načina delovanja.

Ljubav: Zbog okupiranosti poslom i profesionalnim obavezama neće vam preostati baš mnogo vremena i energije za druge životne sfere.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Ključno je da ispoštujete značaj i dinamiku laganog pojačavanja profesionalnog angažovanja, a nikako nije preporučljivo da krenete odmah punom snagom.

Ljubav: Ukoliko imate jasne ciljeve, bilo da želite pokretanje nove priče, bilo da ste namerili da održavate postojeći nivo partnerskih veza, imate vrlo realne šanse da to sprovede u delo.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Najveći broj pripadnika sazvežđa Riba ovog utorka suočavaće se sa pojačanim pritiskom na polju profesionalnih aktivnosti ili će makar takav utisak imati. Ipak, nema razloga za velike brige.

Ljubav: Povoljan je dan za sklapanje novih poznanstava, pa vas tu očekuje uživanje u finoj i neformalnoj komunikaciji.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram