Dnevni horoskop za 4.9: Jarcu stara simpatija kuca na vrata

Foto: Laurie Sparham/Universal Picture / Entertainment Pictures / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 4. septembar 2021.

Ovan

Konačno jedan dan za opuštanje i uživanje u nekom hobiju ili rekreativnoj aktivnosti je pred tipičnim Ovnovima. Potrebno je da se što više opustite i odmorite. Svi uslovi postoje da danas uživate u sferi ljubavi, i to posvećeni pre svega nekim zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, piše Astroputnik.

Bik

Opustite se, ali nemojte dozvoliti da se potpuno uspavate, imaćete dosta poslova vezanih za kuću. Potencijalno sjajan ljubavni dan možete očekivati prvog dana vikenda. Podelite svoju pozitivnu energiju sa dragom osobom.

Blizanci

Pred osobama rođenim u znaku Blizanaca je potencijalno odličan dan za aktivnosti svake vrste, ali sa druge strane i za opuštanje i odmor po mogućstvu u porodičnom okruženju. Iako je malo verovatno da to bude nešto kapitalno, budite otvorenog srca i uma, moguće je bar u kraćim vremenskim intervalima da uživate u nekom flertu, neobaveznom ćaskanju.

Rak

Za bezmalo sve isplanirane obaveze energije bi trebalo da imate sasvim dovoljno ove subote. Ipak, nemojte se preopteretiti dodatnim aktivnostima. Poklonite više pažnje nekim zajedničkim aktivnostima, iznenadite voljenu osobu nekim poklončićem.

Lav

Nije loš dan za analiziranje urađenog, i pravljenje planova za nove poslovne izazove. Potrudite se da uključite u planove i dovoljno rekreativnih i opuštajućih aktivnosti, prijaće vam. Organizujte neki izlet, kraće putovanje sa dragom osobom. Provedite što više trenutaka zajedno, budite opušteni i veseli.

Devica

Solidan dan nalazi se pred najtipičnijim Devicama pre svega ako su precizno i realno isplanirani aktivnosti. Ne prihvatajte olako dodatne obaveze. Nailazite na potrebnu pažnju i razumevanje voljene osobe, koju biste mogli da uzvratite istom merom.

Vaga

Imate prilike da se tokom ovog dana pozabavite planiranjem daljih koraka na profesionalnom planu. Ostavite izvesno vreme i za sebe i posvetu adekvatnom odmoru. Od vašeg konkretnog pristupa i zainteresovanosti zavisiće ishod potencijalnih ljubavnih događaja ove subote. Dajte svoj maksimum, potrudite se da priuštite oboma fine zajedničke trenutke.

Škorpija

Dosta angažovanja oko novih poslovnih ideja i projekata očekuje Škorpije i tokom prvog dana vikenda. Entuzijazma i energije neće faliti, krenite hrabro ka ostvarenju svojih zamisli. Bilo bi vrlo poželjno da ostavite koji slobodni trenutak i posvetite ga dragoj osobi. Preporuka je neki izlazak.

Strelac

Prvi dan vikenda bi trebalo da protekne u relativno mirnoj i pozitivnoj atmosferi po pitanju realizacije planiranih obaveza za većinu Strelčeva. Nađite vremena i da se odmorite. Za očekivati je da pokrenete inicijativu za donošenje važnih odluka u vezi zajedničke budućnosti sa voljenom osobom.

Jarac

Razrađujte planove, pripremajte nove opcije i rezervne planove, ali ne forsirajte ništa odmah, već strpljivo sačekajte povoljan trenutak. Budite pripravni na bar jedno prijatno iznenađenje koje vam može pristići od osobe iz vaše ljubavne prošlosti, stare simpatije.

Vodolija

Jedan za Vodolije neuobičajeno miran radni dan očekuje vas na polju profesionalnih aktivnosti, da na vreme završite sa prethodno započetim obavezama. Sjajan dan mogli biste da očekujete na ljubavnom planu, ukoliko svu energiju i pažnju usmerite ka dragoj osobi. Uživajte.

Ribe

Možete očekivati izvesne pritiske od strane nadređenih tokom ovog dana, što vam može pokvariti neke lične planove. Što se mora nije teško, kako kažu. Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, tu je moguće bar jedno neprijatno iznenađenje, mada ne toliko značajno da biste morali zbog toga suviše da brinete.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram