Dnevni horoskop za 4. 8: Lav je žrtva sopstvenih očekivanja

Dnevni horoskop
Foto: Netflix / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 4. avgust 2020.

Ovan

Vi ste spremni da uspete šta god da vam se dešava. Od danas izlazite iz lošeg perioda i preuzimate sve u svoje ruke, specijalno emotivne odnose. Pazite da ne prenaglite.

Bik

Nepredviđene situacije vas danas dovode do ludila. Zbog te nervoze možete lako da uđete u raspravu sa partnerom ili nekim bliskim iz vašeg okruženja.

Blizanci

Svi razgovori koje danas započnete će vam pružiti mogućnost da odete korak dalje. Osetljive informacije o novcu i o nekoj intimnosti nećete moći da izbegnete.

Rak

Trese vas nesigurnost u vezi sa ciljevima koje ste postavili. Nemojte ignorisati svoje sumnje, ali isto tako nemojte ni preterivati u konstantnom zastrašivanju sebe jer ćete samo umanjiti svoj potencijal.

Lav

Sve što budete želeli da uradite ili imate u planu partner će uraditi suprotno. Ne dozvolite da vas odmah sve izabaci iz takta i da zaključujete besni.

Devica

Dosadašnje iskustvo vas je naučilo da morate više komfora da žrtvujete kako biste bili zadovoljni poslom i zaradom. Ne radite nekoliko stvari u isto vreme.

Vaga

Osećate da imate energije, ali ipak lako padate. Posvetite se nečem kreativnom i uzbudljvom.

Škorpija

Onoliko koliko ste vi sada na površini, toliko je partner otišao u dubinu. Zbog trenutnog nesklada u potrebama javlja se potreba za distanciranjem.

Strelac

Danas vam je lakše da se izrazite, bar po pitanju nekog odnosa. Jasno stavljate do znanja šta i kako želite.

Jarac

Rad na sebi nikada ne prestaje, pa svakoga dana stičete neki uvid o greškama iz prošlosti. Budite objektivni.

Vodolija

Ljubavni partner mnogo leti u visine i zbog toga se nervirate. Nemojte nametati svoje mišljenje.

Ribe

Preuzimate na sebe mnogo obaveza na poslu i smatrate da ste dorasli svemu. Ovo je odličan trenutak da izađete iz komforne zone.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram