Dnevni horoskop za 4. 6: Rakovima jezik brži od pameti

Dnevni horoskop
Foto: Profimedia.rs

Pročitajte dnevni horoskop za 4. jun 2020.

Ovan

Imaćete potrebu da iznenadite nekoga danas, pa neka to bude neko blizak. Mnogi vam zameraju kako se bavite samo poslom i ozbiljnim stvarima, ali vas to ne dotiče.

Bik

Želite da iskontrolišete ono što se ne može iskontrolisati. Mogući su neki kvarovi u kući na starijim aparatima.

Blizanci

Postoji mogućnost da danas konačno završite priču u vezi sa porodicom i domom koja vas je dugo mučila. Neko će vas zamoliti za uslugu.

Rak

Jezik vam ide brže od pameti pa postoji mogućnost da ispričate nešto što ne bi trebalo. Preokreti u planovima i rasporedu su danas u prvom planu.

Lav

Malo ste nervozniji nego inače pa postoji mogućnost da se posvađate sa prijateljem. Osetljivost vam je  danas veoma izražena, pokušajte da ne analizirate puno.

Devica

Spremni ste da preduzmete neke rizične korake koji će iznenaditi mnoge. Postoji šansa za neki posao sa strancima.

Vaga

Vreme je da napravite malo bolji plan i program potrošnje. Finansijski problemi vas uznemiravaju poprilično.

Škorpija

Postoji mogućnost da budete ceo dan opsednuti samo jednom temom. Zbog ovoga ćete potencijalno nervirati sve oko sebe.

Strelac

Ako razmišljate gde da uložite neki novac, najbolje bi bilo da to bude u svoj lični razvoj. Neki kratak kurs nekih veština ili jezika bi vam sada baš prijala.

Jarac

Odmorite od nadgledanja i brige nad svima. Imate trenutno preča posla, a to je da se pozabavite sopstvenim unutrašnjim potrebama.

Vodolija

Upadate u paniku zbog novca i još nekih vama izuzetno bitnih pitanja. Od vas se sad traži da budete racionalni i prisebni, ne osvrćite se na prolazne probleme.

Ribe

Danas će se sve dešavati uz neko dodatno ubrzanje pa pokušajte da ne pravite greške. Iznenadna vest ili poruka mogu uticati na raspoloženje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram