Dnevni horoskop za 4.5: Device da se čuvaju nesporazuma

Foto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte horoskop za 4. maj 2021. godine.

Ovan

Moguću komplikovanu situaciju u sferi posla, Ovnovi danas najbolje mogu rešiti strpljenjem i oslanjanjem na pomoć nekog od saradnika. Nastavite u svom dobrom, opuštenom ritmu, neka vas nose ljubavni oblaci, piše Astroputnik.

Bik

Razloga za brigu neće biti kada su poslovne obaveze u pitanju ukoliko se budete dobro organizovali. Ukoliko nameravate da isterujete pravdu i dokazujete ispravnost svojih postupaka bolje odustanite.

Blizanci

Odličan dan je pred Blizancima da svoje komunikacijske veštine istaknu u prvi plan i postignu bar jedan povoljan poslovni dogovor.  Vrlo lep dan možete očekivati i na ljubavnom planu da uživate u nekoj zajedničkoj aktivnosti sa dragom osobom.

Rak

Veći deo ovog radnog dana Rakove očekuje dobra poslovna komunikacija i još bolja organizacija tekućih obaveza. Potrudite se da nemate nekih novčanih transakcija sa partnerom ovih dana, i pripazite se nepotrebnih troškova.

Lav

Odličan dan je pred Lavovima, a posebno se mogu istaći kada su važni dogovori i poslovni pregovori u pitanju. Samo napred. Budite strpljivi ali i spremni za ozbiljne razgovore kada je u pitanju budućnost aktuelnog partnerskog odnosa.

Devica

Odličan dan je pred Devicama da sve poslovne zamisli realizuju bez većih problema. Sva potencijalna dešavanja u sferi ljubavi danas mogu proteći u senci nesporazuma sa dragom osobom. Pokušajte nekako da izgladite odnose.

Vaga

Dosta obaveza očekuje tipične Vage ovog utorka, ali i veoma loša organizacija. Poradite na tome malo ozbiljnije.  Dobar period je za druženje, za izlaske provod i uživanje, ali uz savet da ne preterujete, jer vas mogu odaljiti od drugih stvari.

Škorpija

Čuvajte se nedefinisanih i nepotpunih informacija. Ako je potrebno više puta ih proverite pre nego što donesete konačnu odluku. Razgovarajte više i iznesite sve karte na sto bez prikrivanja,  jer samo tako možete rešiti sve dileme i nesporazume sa dragom osobom.

Strelac

Nije isključeno da uslede minimalne korekcije nekih  važnih poslovnih dogovora u odnosu na prvobitnu postavku. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji, da jasno date do znanja ko ste i šta želite.

Jarac

Praktično sve što su isplanirali za ovaj radni dan, najtipičniji predstavnici Jarčeva mogu obaviti bez većih problema. Partner želi da bude na prvom mestu, i vi bi trebalo da se pozabavite tom temom ozbiljno.

Vodolija

Dosta poslovnih aktivnosti očekuje Vodolije ovog utorka, pa će biti neophodno dobro se organizovati i krenuti korak po korak ne preskačući redosled poteza. Utisak koji ostavljate na dragu osobu mogao bi da bude kao da ste došli sa druge planete. Potrudite se da budete malo pristupačniji.

Ribe

Rutinsko odrađivanje obaveza je pred većinom tipičnih Riba, uz ipak malo veću potrošnju energije nego što je uobičajeno. Dosta sitnica  moglo bi da zakomplikuje postojeće odnose, ali tu ste nemoćni, neka sve izađe na površinu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram