Dnevni horoskop za 4. 3: Lav da se čuva svađe sa šefom

dnevni horoskop
Foto: 20th Century Fox Licensing/Merch / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 4. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Kraj radne sedmice tipični Ovnovi dočekuju puni elana i novih ideja, za čiju realizaciju će ipak morati da sačekaju sledeći poslovni ciklus.

Ljubav: Ovaj dan nikako nije povoljan za nove početke ili za promene u postojećim partnerskim odnosima. Lagana priča bez mnogo mudrovanja biće sasvim dovoljna.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Odličan radni dan očekuje većinu Bikova da uspešno zaokruže prethodni i iznesu predloge za još bolji naredni poslovni period.

Ljubav: Bez obzira na to da li ste slobodni ili ne, danas je realno očekivati da vam zagolica maštu pojava potpuno nove interesantne osobe na ljubavnom polju.

Zdravlje: Obratite pažnju na kukove, kolena i opterećenje nogu.

Blizanci

Posao: Poslednjeg dana radne sedmice Blizance očekuju iskušenja, pre svega u komunikaciji i pripremi planova za nove profesionalne obaveze. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć.

Ljubav: Ukoliko je vaša pažnja usmerena ka jednoj osobi, a do vas dopiru pozitivne vibracije od druge, dobro razmislite o prioritetima kako ne bi ispalo od svega – ništa.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Sasvim korektan radni dan očekuje tipične Rakove da uspešno završe sve postavljene profesionalne zadatke.

Ljubav: Danas nije realno očekivati bilo kakve bitnije promene na vašem ljubavnom polju. Vi se potrudite da makar kvalitetno provedete zajedničke trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Osim osećaja fizičkog umora, nema ozbiljnijih upozorenja.

Lav

Posao: Teže i sporije nego što ste očekivali, ipak stižete da ostvarite zacrtane ciljeve. Potrudite se da izbegnete ili makar ublažite verbalne konflikte sa nekim od nadređenih osoba.

Ljubav: Ovaj dan bi mogao da nagovesti početak znatno povoljnijeg perioda za dešavanja u sferi ljubavi, ali i vašu aktivniju ulogu.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Devica

Posao: Osećaj umora je objektivno prisutan na kraju radne sedmice kod Devica. Stoga lagano privodite kraju započete obaveze, a za nove planove biće prilika i u narednom periodu.

Ljubav: Nije loš dan da čak budete prijatno iznenađeni od drage osobe, ali okolnosti nisu baš povoljne za vaše konkretne akcije na polju ljubavi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Osnovne poslovne zadatke privedite kraju i ne uzbuđujte se previše ukoliko vas poslednjeg radnog dana u sedmici zatrpaju dodatnim profesionalnim obavezama.

Ljubav: Danas će vam trebati malo više strpljenja i razumevanja ako želite da ublažite kritike koje dolaze od drage osobe koja je iz nekog razloga nezadovoljna.

Zdravlje: Osetljivost kostiju i zglobova, piše Astroputnik.

Škorpija

Posao: Većina Škorpija ovaj petak trebalo bi da provede najviše angažovana u sferi komunikacije i sklapanju novih profesionalnih dogovora.

Ljubav: Pojava potpuno nove interesantne osobe na vašem ljubavnom horizontu dosta obećava. Trebalo bi da vi odigrate sledeći potez. Uživajte jer vredi truda.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Strelac

Posao: Vrlo pozitivan poslovni stimulans dolazi do većine osoba rođenih u znaku Strelca na kraju radne sedmice. Hrabro napred, ali nema razloga za preteranom žurbom.

Ljubav: Opušten ljubavni dan u najavi vam poprilično može zatalasati uspostavljanje kontakta sa novom tajnovitom osobom i otvoren poziv na flert, avanturu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Povoljan radni dan mogu očekivati tipični Jarčevi da uspešno i u skladu sa svojim planovima okončaju sve svoje profesionalne obaveze.

Ljubav: Novo poznanstvo donosi vam mogućnost ulaska u ozbiljnu vezu, pa ukoliko vam je to u interesu, samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Poslednjeg radnog dana u sedmici većina Vodolija bi mogla da bude u svom elementu, pre svega kada su u pitanju nove ideje i planovi za buduće poslovne projekte.

Ljubav: Draga osoba bi mogla danas da vas iznenadi nekim finim znakom pažnje ili poklonom. Uzvratite istim intenzitetom i uživajte.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Kvalitetno i uspešno privođenje kraju poslovnih zadataka za ovu sedmicu izvestan je scenario za većinu Riba. Trebalo bi da budete više nego zadovoljni postignutim.

Ljubav: Ukoliko ste naumili da nešto u svom partnerskom odnosu menjate, samo napred. Imate povoljne okolnosti da u tome uspete.

Zdravlje: Odlično.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram