Dnevni horoskop za 4.3: Blizancima se vraća stara simpatija

break up
Foto: Universal Collection / Everett / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za 4. mart 2020. godine.

Ovan

Poželjno bi bilo udružiti se i podeliti deo poslovnih obaveza sa osobom od poverenja iz neposrednog okruženja kako biste sve zacrtane obaveze završili uspešno i na veme. Pažljivo proanalizirajte sve argumente za i protiv pre nego što se upustite u potencijalno komplikovanu priču sa neizvesnim tokom.

Bik

Vrlo uspešan očekuje većinu tipičnih predstavnika Bikova, uz mali savet da pokažu dozu fleksibilnosti i strpljenja kada je u pitanju moguće razilaženje u stavovima sa saradnicima. Bitnijih promena nije realno da bude na polju emotivno – ljubavnih relacija u odnosu na prethodni dan, mada nije isključeno da vas prijatno iznenadi draga osoba, piše Astroputnik.

Blizanci

Objektivno umorni,  Blizanci bi danas još više mogli da budu nervozni zbog brojnih poslovnih detalja koji su se istumbali u prethodnom periodu. Budite strpljivi. Nije isključena pojava stare simpatije koja vas i dalje veoma intrigira, pa eto dovoljno materijala za razmišljanje.

Rak

Moguće je da ćete danas morati neke poteze više puta ponavljati kako biste završili započeto. Nema razloga za zabrinutost, strpljenjem se sve da rešiti. Nije loš dan za opuštenu priču i druženje sa dragim osobama iz kruga poznanika i prijatelja, nikad se ne zna, možda se tu aktivira i neka ljubavna varnica.

Lav

Vrlo dobar dan je pred Lavovima da daju gas i posvete se završavanju započetih obaveza. Nije povoljan trenutak za pokretanje novih inicijativa, ostavite ih za naredni period. Postoji najmanje jedna osoba vredna pažnje, koju suštinski ne primećujete zbog fokusa na nekoga ko ima samo sjajnu  spoljašnjost. Osvrnite se oko sebe i pažljivo pogledajte.

Devica

Bez bitnijih promena u odnosu na profesionalne aktivnosti prethodnog dana. To je najkraći presek za ovaj radni dan kod većine Devica. Što se tiče dešavanja na polju emotivno – ljubavnih odnosa, danas bi mogli da donesete veoma važnu odluku. Budite što jasniji po pitanju svojih stavova i očekivanja.

Vaga

Potencijalno odličan radni dan imaće najtipičniji predstavnici znaka Vage, naročito ako su angažovani na polju komunikacije i  privatnih kreativnih delatnosti. Na vašem ljubavnom nebu ima zanimljivih novih simpatičnih lica. Uzmite ih u razmatranje, ali pre toga proverite ima li zaostalih manjih ili većih repova iz prošlosti.

Škorpija

Dosta obaveza očekuje Škorpije i ovog četvrtka. Potrudite se da se dobro organizujete i vešto rasporedite zadatke po značaju i prioritetima. Manjak realnih parametara u sagledavanju aktuelne situacije u sferi ljubavi, tokom ovog četvrtka može vam doneti dosta pogrešnih procena i poteza.

Strelac

Vrlo dobri profesionalni rezultati očekuju dobro raspoložene i motivisane Strelčeve i ovog dana. Samo napred. Budite svoji, ali nemojte stvari posmatrati isključivo iz svog ugla. Pokažite razumevanje za drugu stranu, jer vas danas mogu očekivati važni razgovori.

Jarac

Bezmalo tokom celog dana Jarčeve može pratiti nepovoljan sticaj poslovnih okolnosti. Zbog toga nije mudro da žurite i bilo šta forsirate. Ma koliko se trudili i pokušavali da nametnete svoju volju u sferi ljubavi, ovaj četvrtak nije baš povoljan da ostvarite takve svoje namere.

Vodolija

Odličan radni dan trebalo bi da imaju osobe rođene u znaku Vodolije. Bezmalo sve profesionalne aktivnosti danas vam idu od ruke da im se sa lakoćom posvetite. Određeni deo vremena i energije odneće vam i dešavanja u sferi ljubavi. Nemojte žaliti truda, danas bi trebalo sve da vam se višestruko vrati.

Ribe

Miran i kontinuiran tempo poslovnih aktivnosti mogli bi da očekuju danas predstavnici Riba. Potencijalne poteškoće trebalo bi rešavati u hodu bez većih problema. Solidna je prilika da sprovedete bar jednu konkretnu osvajačku ljubavnu akciju u delo. Budite opušteni i maštoviti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram