Dnevni horoskop za 4.2: Rakovi uživaju u flertu

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za 4. februar 2021. godine.

Ovan

Obratite pažnju na nerealna obećanja, i ne idite glavom kroz zid, biće još prilika za dokazivanje. Bilo bi dobro da svoja obećanja i osvajačke priče zadržite u realnim okvirima jer postoje veliki izgledi da prebrzo, tipično ovnovski, uzletite, zanemarujući varljivost i promenljivost pratećih okolnosti, koje kasnije nije lako opravdati.

Bik

Neke manje izmene planova organizacije i već dogovorenih pravaca delovanja mogle bi danas da unervoze Bikove, pa bi mudro bilo ne insistirati pošto poto na svojim krutim stavovima, već poraditi na komprimisnom rešenju. Manje više mirno ljubavno more danas čeka osobe rođene u ovom sazvežđu. Nema naznaka za veće probleme, ali ni za krupnije promene na bolje.

Blizanci

Sasvim povoljan radni dan je pred Blizancima, uz savet da ipak ne žure i istrčavaju se sa idejama za nove profesionalne projekte. Potencijalno povoljan dan nalazi se pred vama i sferi u sferi ljubavi, pre svega u ostvarivanju primarnog kontakta za neku novu, u najavi pozitivnu intimnu priču.

Rak

Iako ste možda planirali da još nešto danas dodatno uradite, dobro razmislite. Ako nije neophodno, reorganizujte se i ostavite nešto za naredne dane. Ovaj dan trebalo bi da bude jedan od pozitivnijih dana za sve vaše iskrene namere, i konkretne poteze koje želite da povučete prema voljenoj osobi.

Lav

Pokušajte da na mirniji način, bez vatrenih reakcija, rešite eventualne komunikacijske nesuglasice sa konkurencijom i osobama koje ne dele vaše stavove. Provod i uživanje u flertu i avanturama bez obaveza neće izostajati na ljubavnom meniju ovog dana većini Lavova, piše Astroputnik.

Devica

Ovaj četvrtak može biti vrlo pozitivan kada su poslovne aktivnosti tipičnih Devica u pitanju, pod uslovom da ne radite sve sami i isključivo na svoju ruku. Astrološki aspekti ne donose u najavi ekstra loše okolnosti za dešavanja u sferi ljubavi, mada bi bilo dobro da predupredite prazne priče bez realnih argumenata.

Vaga

Iako nije realno očekivati neki veći profesionalni zaokret, tipične Vage danas će imati dobar dan za preciziranje detalja novih poslovnih projekata. Vrlo pozitivna ljubavna astrološka klima daje vam dobru osnovu da se pokrenete, i na sopstvenu inicijativu napravite makar jedan konkretan ljubavni korak.

Škorpija

Više novih profesionalnih mogućnosti mogu vam se ponuditi tokom ovog radnog dana. Dobro proanalizirajte sve argumente za i protiv pre nego što odlučite. Sve vaše ljubavne aktivnosti danas bi valjalo da budu usmerene ka dragoj osobi, ali bez velikih očekivanja i forsiranja krupnih odluka.

Strelac

Dosta energije i truda uložiće tipični Strelčevi tokom ovog radnog dana, da na vreme ostvare postavljenje profesionalne ciljeve. Bez brige ako nešto ostane za sutra. Ako budete mnogo vremena i energije potrošili na posao, onda će vam ostati malo za sferu ljubavi. Potrudite se da je potpuno ne zapostavite.

Jarac

Bezmalo sve od ranije isplanirano, predstavnici Jarčeva trebalo bi bez većih problema da završe tokom ovog radnog dana. Ipak ne rasipajte energiju na manje važne sitnice. Ukoliko date svoj maksimalni doprinos, imate realne šanse da kraj ljubavnog dana dočekate zadovoljniji nego što ste bili na njegovom početku.

Vodolija

Najveći deo onog  što tipične Vodolije danas zamisle u sferi profesionalnog angažovanja, realno je da ostvare, bez većih problema ili zastoja u realizaciji. Iz više uglova današnja dešavanja u sferi ljubavi donose vam lepe stvari i prijatna iznenađenje, naročito ako ste u stabilnim partnerskim odnosima.

Ribe

Još jedan dobar dan nalazi se pred najtipičnijim predstavnicima znaka Riba, ako su prvenstveno svoje aktivnosti usmerili ka sređivanju nezavršenih obaveza od ranije. Vrlo povoljna astrološka klima danas obećava povoljne krajnje ishode, ukoliko ste dovoljno hrabri i odvažni za bar jedan direktan potez u sferi ljubavi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram