Dnevni horoskop za 4.11: Bikovi dobijaju u igrama na sreću

Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 4. novembar 2020.

Ovan

Danas pravite konačne planove za vikend i u tom smislu preduzimate potrebne korake. Kod vas se uvek sve dešava u pet do dvanaest. Posao vam je na drugom ili mozda trećem mestu, ali vas za to ne treba kriviti. Radili ste punom parom , pa sad zaslužujete odmor. Možda ne bi bilo loše da organizujete nekakav roštilj ili porodično druženje, piše Astrofon.

Bik

Verovatno ćete dan provesti u druženju sa porodicom. I dalje vam se po glavi vrzmaju različite dobitne kombinacije, pa biste mogli pokušati sa nekom od igara na sreću. Ukoliko juče niste ostvarili dobitak, današnji dan vam je takođe povoljan. Ukoliko planirate da obiđete drage prijatelje danas je pravo vreme za to.

Blizanci

Vi ste danas naprosto srećni. Kako god se organizujete danas biće vam dobro. Ipak, nađite malo vremena za boravak u prirodi. Vašem organizmu je itekako potreban čist vazduh i pogled na zelenilo. Tokom ove sedmice funkcionišete pod pritiskom, pa vam je potrebno opuštanje.

Rak

Ni danas niste najsjanije raspoloženi. Glavni krivac za to je vaš vladar Mesec, koji se trenutno nalazi u vašoj trećoj kući koja je između ostalog kuća komunikacije. Kako ona kod vas pada u znak Device, osećate se pritisnutima uza zid, pa ćete biti skloni da nervozu i frustracije istresate na nekome ko to zaista ne zaslužuje. Bolje je da se obuzdavate.

Lav

Niste raspoloženi da radite i to ćete svima jasno staviti do znanja. Treba vam jedna pauza od posla. Javite se prijateljima sa kojima se duže vreme niste čuli, jer se već pitaju gde ste nestali!

Devica

Nije baš idealan dan za Device kad je o njihovom zdravlju reč. Imunitet vam je oslabljen i poprilično ste iscrpljeni. Obavezno preduzmite sve što je potrebno da zaštitite vaše ionako krhko zdravlje. Kad je reč o poslu danas pokušajte da napravite predah iako će ljudi sa kojima sarađujete pokušati da vas navedu da radite i više nego što je potrebno.

Vaga

Ukoliko imate nekakve projekte koji uključuju partnerstvo danas biste mogli naići na poteškoće. Naime, vi ćete hteti jedno, druga strana nešto drugo i nikako nećete moći da napravite kompromis. Savetuje vam se da sve što možete danas radite sami da biste izbegli nepotrebno nerviranje i da bi ste mogli istinski da uživate.

Škorpija

Ni danas niste u najboljem izdanju. Sumorni ste, neraspoloženi i osećate se zapostavljeno. Ništa od svega toga nije istina, ali vi danas naprosto ne želite da razmišljate drugačije. Zapali ste u kolotečinu, dosadno vam je , a kad je o problemima reč niste u stanju da razlučite šta je stvarno , a šta plod vaše mašte.

Strelac

Imate toliko volje i želje da napravite nešto novo da bi prosto šteta bila da to ne učinite. Sigurni ste u sebe i imate dovoljno vere da ćete postići uspeh , a kad se tome još doda radna energija kojom zračite, ostaje samo da se bez odlaganja prihvatite posla.

Jarac

Na putu ste da ostvarite planove koji se tiču vašeg poslovnog opredeljenja. Trenutna situacija vam ide na ruku. Preduzmite potrebne korake i vrlo brzo ćete uživati posmatrajući kako se situacija odvija u vašu korist i lagano vas vodi ka vašem cilju. Kad je o ljubavi reč, na vaše zadovoljstvo, sve je kako je i pre bilo.

Vodolija

Posvetite vreme ljubavnom partneru. Malo ste ga zapostavljali ovih dana, pa je danas krajnji momenat da mu ukažete na bitno mesto koje ima u vašem životu. Situacija u kući je nategnuta i vi nastojite da što manje vremena boravite u njoj. Za sada je to i najbolje rešenje. Klonite se nepotrebnih sukoba.

Ribe

Idite van među ljude, družite se, zabavite se! Na kraju krajeva to ste i zaslužili. Dovoljno dugo ste pod pritiskom i neophodno vam je da se konačno malo odmorite i opustite. Kad je o ljubavi reč, partner bi vas mogao prijatno iznenaditi, a ukoliko ste slobodni, možete očekivati brojna udvaranja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram