Dnevni horoskop za 4. 10: Ovan u škripcu na poslu

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 4. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Početak radne sedmice ima malo kompleksniju sliku dešavanja u poslovnoj sferi kod većine Ovnova, odnosno biće mnogo promena ritmova i napetih situacija. Naoružajte se strpljenjem.

Ljubav: Nećete biti mnogo raspoloženi za ljubavnu sferu. Priče, objašnjenja i ostale sitnice vas mogu vrlo lako isterati iz takta, pa je najbolje da malo iskulirate.

Zdravlje: Nervoza i napetost mogu vas pratiti tokom ovog dana.

Bik

Posao: Na samom početku ove radne sedmice postoji mogućnost nesporazuma ili nejasnih situacija, pa pre nego što odreagujete, pokušajte da prvo sa kolegama raščistite stvari na miran način.

Ljubav: Impulsivnost i brzina u odlučivanju može vam doneti štetu kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Nigde ne žurite, niko vas ne juri, pokušajte da budete malo otvoreniji prema dragoj osobi.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: U ovoj sedmici bi trebalo da završite sa obavezama koje ste već odavno započeli jer je previše toga ostavljate nedovršeno.

Ljubav: Oboje bi trebalo da smanjite svoju posesivnost i ljubomoru i jedan veliki deo besmislenih problema će biti rešen.

Zdravlje: Povremeni pad energije.

Rak

Posao: Početak sedmice Rakovima donosi izvesne zastoje u dogovorima i pregovorima. Šta je tu je, na neke stvari ne možemo uticati, ali im se moramo svakako prilagoditi.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom planu, ni sami niste sigurni šta želite. Potrudite se da poštedite dragu osobu negativnih komentara i razmišljanja.

Zdravlje: Budite pozitivniji u razmišljanju i već ćete se bolje osećati.

Lav

Posao: Dosta napet početak radne sedmice je pred Lavovima, a strpljenje vam baš i neće biti jači adut. Moguće je odlaganje nekog dogovora ili kašnjenje sa realizacijom.

Ljubav: Vi mislite da dobijate malo, a da zaslužujete mnogo više. Postoji neko unutrašnje nezadovoljstvo i neispunjenost koje vas prati. Najbolje je o svemu otvoreno razgovarati.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.

Devica

Posao: Od samog starta nove radne sedmice imaćete osećaj da tapkate u mestu i da se non-stop vrtite oko jednih te istih stvari. Pokušajte da sve ovo shvatite kao jedan trenutno loš period koji će proći.

Ljubav: Nikako ne bi trebalo da poslovne probleme prenosite na ljubavnu sferu. Možete samo iskomplikovati stvari.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Tokom ovog ponedeljka posebnu pažnju obratite na sve ono što radite, a što je vezano za papire i dokumentaciju jer se mogu potkrasti greške.

Ljubav: Iako se trudite da funkcionišete normalno, evidentno je da ispod tepiha stoje mnoga pitanja i problemi koje za sada uspešno izbegavate da pokrenete. Pitanje je samo koliko dugo ćete ćutati.

Zdravlje: Jačajte imunitet, zdravo se hranite.

Škorpija

Posao: Organizacija poslova će biti otežana danas, a i vi ćete biti pod opterećenjem kako od strane saradnika tako i nadređenih. No, Škorpije svakakve izazove mogu izneti sa manje ili više potrošene energije.

Ljubav: Nagle promene raspoloženja donose probleme u komunikaciji sa dragom osobom i moguće sitne čarke i bespotrebne prepirke.

Zdravlje: Moguća glavobolja. Potrebno je da se mentalno rasteretite koliko je to moguće.

Strelac

Posao: Ova radna sedmica Strelcima može biti jako naporna u smislu obaveza. Zaista ih ima previše i postoji veliki problem kako da se organizujete da biste sve mogli da završite na vreme.

Ljubav: Vi niste u potpunosti rešili situacije iz prošlosti i to vam može stvarati dodatne probleme još neko vreme.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Jarac

Posao: U poslovnom okruženju nervoza je posebno naglašena tokom prvog dana ove sedmice. Potrudite se da odnos sa nadređenima bude korektan, mada će i to povremeno biti dosta teško.

Ljubav: Pokušajte da održite postojeće stanje odnosa na ovom nivou. Suzdržite se od bilo kakvih komentara i zanvetanja i sve će funkcionisati kako treba.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Početkom ove sedmice ne možete da se usaglasite sa poslovnim partnerima i saradnicima. Može doći do neočekivanih promena u poslednjem trenutku, što može dovesti u pitanje sam projekat i rokove.

Ljubav: Očekuje vas sasvim solidan dan na ljubavnom planu. Nema naznaka da išta može poremetiti vašu partnersku stabilnost. Uživajte.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Od samog starta ove radne sedmice Ribe će posla imati preko glave. Nemate vremena ni mogućnosti da sagledate ceo poslovni proces, koliko se sve prebrzo dešava.

Ljubav: Bitno je da budete iskreni i otvorenog srca. Sve ostalo pustite neka ide svojim tokom.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli