Dnevni horoskop za 4. 1: Rak mora da pusti glas

Dnevni horoskop
Foto: Darkroom/Interscope Records / Ferrari / Profimedia

Pogledajte šta vam horoskop predviđa za 4. januar 2021. godine.

Ovan

Lep dan za ljubavne kontakte i zabavu uopšte. Prija vam bavljenje raznovrsnim sportskim aktivnostima kao i bilo koji vid fizičkog angažovanja. Zasad ne bi bilo loše da se malo okrenete razonodi, onome što će vas opustiti i oraspoložiti. U poslednje vreme ste suviše napeti, što se odrazilo na sve vaše odnose, piše Astrofon21.

Bik

Još jedan dan u znaku komunikacije koja će u ovom slučaju biti malo nezgodna. Moguće da ćete se upustite u žučnu raspravu sa nekim neistomišljenicima, pa da pri tome uopšte ne sagledate u kojoj meri su vam oni zaista bliski i dragi, i kako će se ovakvo vaše ponašanje odraziti na njihov odnos prema vama.

Blizanci

Vraćate se u element i već počinjete da se osećate bolje, aktivnije i vedrije nego juče. Za sada vam je potrebno da se okrenete onome u čemu ste dobri, a to je bilo koji vid komunikacije sa vama dragim ljudima kako iz privatnog, tako i iz poslovnog okruženja.

Rak

Vi danas očekujete novac i to je ono što vas trenutno najviše zanima. Za sada ste se posvetili nekom poslu koji bi mogao  na duže da vam osigura neku dobit. Ukoliko ne budete tražili svoje, ne očekujte ni da ćete ono što vam po svim pravima pripada dobiti. Mudro iskoristite svoje sposobnosti.

Lav

Vi ste danas veoma osetljivi na emocije dragih ljudi, pa ćete se, ukoliko se ispostavi da im nešto nije pravo ili da imaju neki problem lako staviti u ulogu tešitelja i delioca pravde. Pazite da svima koji su oko vas danas bude prijatno i da se osete voljenim i zaštićenim.

Devica

Neki pripadnici ovog znaka danas dolaze do zanimljivih informacija preko jednog prijatelja. Trebalo bi da sve što saznate i zadržite za sebe, jer u suprotnom možete da očekujete neugodnosti kako u prijateljstvu, tako i na planu na koji se sama informacija odnosi.

Vaga

Vage će danas da se okrenu nekim stvarima koje nemaju veze s poslom. Želite da se odmorite od svih vidova ozbiljnijih angažmana i da se malo posvetite druženju i prijateljima koje ste na kratko stavili u drugi plan. Danas je dan za njih.

Škorpija

Vi ćete se danas upustiti u poslovne kombinacije, koje će vam dati mogućnost da se dokažete i kod svojih pretpostavljenih, kao i kod poslovnih saradnika. Imate mnoštvo zanimljivih, kreativnih ideja, koje ste spremni da plasirate na poslovnom planu s ciljem da sebi obezbedite bolji plasman u obasti za koju ste zaduženi.

Strelac

Vuče vas daljina i uopšte putevi kojima želite da krenete u nekoj bližoj ili daljoj budućnosti. Za sada ste onemogućeni usled mnoštva poslovnih obaveza, kao i onih privatnog tipa. Uopšte, bilo kakvo spominjanje slobodnih dana sada bi bio krajnje nepoželjano, jer ste preko glave u obavezama.

Jarac

Zapadate u neko sumorno raspoloženje, što je samo odraz vaše čežnje za partnerom kojeg iz nekog razloga ne viđate u onoj meri u kojoj vam je to potrebno. Danas ste podložni setnom raspoloženju na svim planovima, pa i na onom poslovnom. Ne očajavajte, imaćete dovoljno vremena jedno za drugo.

Vodolija

Odnosi s partnerom ponovo dobijaju na značaju i na neki način se vraćaju u normalu. Ukoliko ste imali bilo kakve sukobe s njim, sada ih izglađujete i ponovo se osjećate srećno i zadovoljno odnosom u kojem ste. Imajte na umu da je i ova sreća kratkog daha te da će vam kasnije biti potrebno više strpljenja i volje da sve bude kako ste zamislili.

Ribe

Poslovne aktivnosti vam ne daju mira, danas ste se odlučili dati na rad da biste vikend mogli provesti u nešto opuštenijem raspoloženju. Ono što vam je potrebno jeste samo malo više discipline i sve što imate odradićete na vreme. Jedini problem je što ste skloni izbegavanju većeg broja poslova što vam se sada obija o glavu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram