Dnevni horoskop za 31. oktobar: Bikovi započinju ljubavnu priču kao iz filma

horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Šta vam poručuju zvezde.

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 31.10.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Dosta naporan dan očekuje većinu Ovnova, posebno zbog dodatnih obaveza gde će vam biti potrebna bolja organizacija. Moguće odlaganje nekog kraćeg službenog puta.

Ljubav: Prosečan dan, ili možda ispod proseka očekuje vas na ljubavnom polju. A da ipak inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Potencijalno odličan radni dan očekuje tipične Ovnove. Krenite punom parom ka zacrtanim ciljevima.

Ljubav: Posebno lep dan mogli bi da očekujete na polju ljubavi. Nedavno poznanstvo veoma bi lako moglo da se pretvori u finu ljubavnu priču.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Ne plašite se da uđete u koštac sa mogućim izazovima, jer sve što se bude dešavalo itekako će imati uticaja na vašu poslovnu budućnost.

Ljubav: Bilo bi dobro da zatvorite prethodnu stranicu vaše ljubavne prošlosti, pre nego što se upustite u novu ljubavnu priču.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

DUEL / ImageSource / Profimedia

Posao: Očekuje vas dosta kontakata sa nekim novim saradnicima, možete da očekujete i nove poslovne ponude ukoliko se dodatno angažujete i zatražite pomoć od nekih uticajnijih osoba.

Ljubav: Pokušajte makar da skratite procese analize i sigurnosne provere osobe koja vam se već izvesno vreme dopada. Ponekada vredi rizikovati.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Bitno je da smanjite svoja megalomanska očekivanja, strpite se i ne ulazite u konflikte ni sa saradnicima ni sa nadređenima i sve će biti u redu.

Ljubav: Visok nivo strasti pratiće Lavove tokom ovog dana. Ne preostaje drugo, nego da se prepustite i uživate u svim onim čarima koje ljubav donosi bilo da vi zavodite ili vas zavode.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Devica

Posao: Sticaj okolnosti neće dozvoljavati Devicama opuštanje, makar kada su najosnovnije poslovne obaveze u pitanju. Bez straha, uhvatite se u koštac sa izazovima.

Ljubav: Bez nekih izazova na vašem polju ljubavi. Budite iskreni i otvorenog srca, i jednostavno uživajte.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Vaga

Posao: Više kockica profesionalnog mozaika trebalo bi da se tokom ovih dana poklopi na način koji odgovara pripadnicima sazvežđa Vage. Povoljan je period za sve vrste kreativnog angažovanja.

Ljubav: Ukoliko postoje i najmanje nesuglasice ili nerešena pitanja vašeg partnerskog odnosa, evo dana kada biste mogli da ispravite sopstvene propuste, ili pak da bolje razumete neke greške druge strane.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Škorpija

Posao: Ne treba da žurite sa odlukama ni u kom segmentu posla da se radi, već budite dovoljno mudri da sagledate realno kako stvari stoje.

Ljubav: Slobodne Škorpije, vreme je za akciju. Ništa se neće desiti ako sedite i čekate.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Strelac

Posao: Maksimalno angažovanje na polju profesionalnih aktivnosti očekuje većinu Strelčeva tokom ovog utorka. Možete očekivati i značajniju podršku i pomoć osoba iz prošlosti ili sa kojima ste već sarađivali.

Ljubav: Moguće poznanstvo sa potpuno novom zanimljivom osobom. Pažljivo procenite situaciju, da vam neki bitan detalj ne promakne.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Jarac

Posao: Povoljni astrološki aspekti najavljuju uspešan profesionalni dan kod većine tipičnih Jarčeva. Radne energije i elana vam nikako neće nedostajati.

Ljubav: Slobodni jarčevi, društvene mreže, izlasci sa društvom, okupljanja, sve će vam to itekako prijati. Pokrenite se.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Bilo bi dobro da bar jednu jaku inicijativu pokrenete ukoliko vam aktuelne okolnosti to dozvoljavaju. Neko od saradnika vas može uporno opstruirati u vašim namerama, stoga vodite računa kome se poveravate.

Ljubav: Slobodne Vodolije, možete se naći pred velikim iskušenjem, da je više osoba zainteresovano za vašu malenkost, i to mlađih uglavnom.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Povećan obim obaveza zahtevaće od Riba dodatnu reorganizaciju. Mogući su problemi sa papirologijom ili neki tehničke prirode.

Ljubav: Imate oboje potencijala da jedno drugom napravite najbolju dimenziju odnosa, da se bavite svojom vezom, željama i potrebama. Budite posvećeni jedno drugom, opustite se i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram