Dnevni horoskop za 31. 3: Ribe, svet se ne vrti samo oko vas

Foto: Justin Campbell / Buzzfoto / Profimedia

Lava čekaju razne frustracije, Vaga je spremna za veliku promenu, a Strelac puca od energije.

Ovan

Već dugo niste zadovoljni nekim stvarima u životu, a ovo je idealan dan za promene, krajeve i nove početke. Vreme je da se oprostite od onog što vam više ničemu ne služi.

Bik

Ljudi iz okoline će biti jako tvrdoglavi i zbog njih ćete biti pod stresom. Pokušajte da izbalansirate i unesete malo igre u dan. To bi moglo da opusti i ljude sa kojima ćete se sresti. Smislite neku zabavnu akciju.

Blizanci

Usporite. Željni ste novih poduhvata, ali nikako da dođete na ideju šta bi to moglo da bude, kao da vas nešto koči. Možda upravo zato što bi trebalo da malo odmorite, jer ste se u prethodnom periodu preforsirali.

Rak

Idealan dan za Rakove, koji će najviše koristi danas imati od svoje prirodne sposobnosti da pomognu i da brinu o drugim ljudima. Iako Rakove upravo zbog ovih osobina često iskorišćavaju, danas će im se konačno dobro dobrim vratiti.

Lav

Pročitaj još:

Čekaju vas razne frustracije danas, pre svega zato što imate više posla nego što fizički možete da postignete. Imate puno obaveza kod kuće, na poslu, kao i unapred dogovorena viđanja sa prijateljima.

Devica

Danas je dan koji biste radije proveli u krevetu nego bilo gde. Pokušajte da odvojite vreme samo za sebe jer ste u poslednje vreme posvećeni samo drugima. Zbog toga vam se nagomilava nezadovoljstvo.

Vaga

Spremni ste za promenu, bilo da je to odgovornija pozicija na poslu, bilo neko usavršavanje van radnog vremena, i to će vam dati dodatni elan.

Škorpija

Pazite kako se ponašate prema kolegama, posebno danas nemojte da ih kritikujete, jer među vama je velika tenzija, iako ne znate tačno šta je tome uzrok.

Strelac

Konačno počinjete da radite na nekim ciljevima o kojima već dugo maštate. Iako imate sjajnu energiju, moguće je da ćete danas dobiti vesti o odlaganju nekih planova, pa ne dozvolite da vas to demotiviše.

Jarac

Imate nekoga u svojoj okolini ko je danas jako neraspoložen, ali ne želi da razgovara o tome. Potrudite se da im ulepšate dan, možete da budete od velike koristi ako samo odvojite par minuta za razgovor.

Vodolija

Nije vam danas idealan dan za posao, pa bi bolje bilo da se ne nervirate preterano oko promašaja i, umesto toga, fokusirajte se na planove za budućnost.

Ribe

Neko će vam zameriti jer ste sebični, i možete da birate – da li ćete da se naljutite i povučete, ili ćete da prihvatite to kao upozorenje i poziv da se zaista promenite.