Dnevni horoskop za 31. 8: Jarcu stižu važne vesti

Iz filma "Ajvar" Foto:Screenshot/Youtube/Taramount

Pročitajte dnevni horoskop za 31. avgust 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Danas vam je do druženja i opuštenije atmosfere, jer morate da razmislite kako da rešite problem koji vas stavlja u poziciju da birate između posla i privatnog života. Ako izaberete posao, mogući su gubici u emotivnim odnosima.

Bik

Rastrzani ste zbog posla i izlaz vidite u partnerovom dobrom raspoloženju. Ipak, situacija je sklona naglim promenama, pa budite pripravni da budete nečije rame za plakanje.

Blizanci

Osećate se malo bolje i želite neko vreme da provedete u pozitivnijem razmišljanju. Ne dozvolite da svakodnevni problemi utiču na vaše emotivne odnose.

Rak

Potrebno vam je da se udaljite od ljudi i obaveza i da malo saberete misli. Ne donosite velike odluke.

Lav

Koncentracija vam je uemrena ka drugima, specijalno partneru ili simpatiji. Od vas se očekuje da spustite malo ego.

Devica

Pritisak na polju finansija je danas jači nego inače, pa se trudite da pohvatate sve konce. Ne ulažite novac u neizvesne projekte, već se zadržite na starim.

Vaga

Ljubavni odnosi su napeti i to stvara nesigurnost. Ukoliko budete forsirali samo svoje zahteve, nećete se provesti dobro.

Škorpija

Porodične odnose posmatrate kroz prizmu prijateljstva, pa se tako i ponašate. Mnogim ukućanima se ovo neće dopasti, a neki će i sumnjati u vašu iskrenost.

Strelac

Danas ste raspoloženiji za komunikaciju pa ćete se čuti i sa nekim osobama koje dugo niste videli. Ne insistirajte na nekoj staroj ljubavnoj priči.

Jarac

Potrebno je u potpunosti da promenite svoja razmišljanja i stavove, ako mislite da napravite neki pozitivan preokret na polju ljubavi. Danas bi trebalo da dobijete neke vesti u vezi sa zaradom i poslom.

Vodolija

Odlučili ste da svemu pristupate smireno, pa i temi partnerstva. Imate potrebu da se osamite, previše ste među ljudima.

Ribe

Dosta uspešno krijete neko razočarenje, dok ste u svakom kontaktu sa okolinom ljubazni i pristupačni. Muči vas ljubavna priča kojoj se potencijalno bliži kraj.