Dnevni horoskop za 31.8: Blizanci spremni za koketiranje

dnevni horoskop
Koketiranje, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 31. avgust 2021:

Ovan

Posao: Mogući su problemi sa papirima, ili sa nekim dogovorima, što će zahtevati od vas posebnu pažnju i angažovanje.

Ljubav: Ne gušite sebe nekim situacijama i ljudima koji vam ne prijaju i crpe energiju, piše Astroputnik.

Zdravlje: Napetost, stres.

Bik

Posao: Iako će možda danas sve ići nekim sporijim ritmom nego što želite, nema razloga da budete zabrinuti, sve ćete stići da završite.

Ljubav: Ukoliko vas muče određene dileme i sumnje imate povoljnu priliku da ih zajednički razrešite. Budite uporni.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Posao: Očekuju vas važni dogovori, kontakti sa osobama koje imaju sluha za vas i koje vas razumeju, stoga ne propustite priliku da se pokažete u pravom svetlu.

Ljubav: Bez bitnijih promena u odnosu na prethodno stanje vašeg ljubavnog života. Blizanci danas imaju solidne uslove za lagano koketiranje, flertovanje.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Nemojte sebi davati pauze i prevelike intervale za odmor i opuštanje, budite oprezni sa rokovima završetaka ugovorenih poslova.

Ljubav: Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima mogu imati različite poglede na neka suštinska pitanja u aktuelnom partnerskom odnosu. Bavite se eventualnim problemima zajednički.

Zdravlje: Pad energije.

Lav

Posao: Za sve će vam trebati duplo više vremena, situacije koje se budu dešavale vraćaju vas korak unazad da neke stvari ispravite ili doradite. Naoružajte se strpljenjem.

Ljubav: Obuzdajte svoju impulsivnost, pokušajte da ne donosite nagle odluke, zbog kojih biste mogli da zažalite kasnije.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju može vam i danas zadavati manje zdravstvene probleme.

Devica

Posao: Po principu kreni – stani, mogao bi da protekne ovaj radni dan kod većine Devica. Potrebna će vam biti sva raspoloživa energija da se uspešno suočite sa potencijalnim izazovima.

Ljubav: Treba voditi računa o sitnicama i detaljima, ali danas vas više sitnica u ponašanju drage osobe može nervirati. Pokušajte da bar neku ignorišete, nije smak sveta.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vaga

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Vagama. Neki planovi koje ste ranije započeli, postoji mogućnost da uspešno realizujete.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim vezama dosta toga se odvija u nekom mirnom, ustaljenom ritmu, ali nije dosadno i to je ono najbitnije. Uživajte u svom miru.

Zdravlje: Odlično.

Skorpija

Posao: Sve ono što ste ranije pokrenuli, oko čega ste se angažovali i uložili ogromnu količinu energije, sada već dobija svoje pozitivne epiloge.

Ljubav: Pokušajte da izbalansirate obaveze kako biste uspeli da izbegnete nervozu druge strane, koja je sada jako prisutna.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Uspećete sebi da obezbedite podršku ljudi koji su vam važni i moći ćete malo mirnije i stabilnije da funkcionišete. Samo napred ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Polako se stvari kristališu i dolaze na svoje mesto, iskoristite svaki momenat da poboljšate komunikaciju i izgradite stabilnu vezu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Iako sve povremeno može da ide sporije od onoga što ste se nadali, ipak vam je jasno da ste na više nego dobrom poslovnom putu.

Ljubav: Preporučljivo je da više vremena provodite zajedno, smanjite obaveze. Poklonite više pažnje potrebama druge strane.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vodolija

Posao: Situacije zahtevaju da vi nešto promenite kod sebe da li način rada, da li način razmišljanja, što ne mora da znači ništa loše, naprotiv.

Ljubav: Vi ste na neki način centralna figura vašeg društva i očekuje da budete pokretač različitih akcija. Uključite i dragu osobu u tu priču.

Zdravlje: Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

Ribe

Posao: Sasvim solidan i korektan dan na polju svih poslovnih aktivnosti očekuje većinu Riba. Nemojte ništa požurivati i forsirati.

Ljubav: Manje više stabilna situacija očekuje vas i na vašem ljubavnom polju. Trebalo bi da takva ostane do kraja dana, ukoliko vi nešto ne zakomplikujete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Bonus video: Joga lica za početnike

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram