Dnevni horoskop za 31. 5: Vage u novoj ljubavnoj situaciji

dnevni horoskop
Foto: Sam Edwards / Caia Image / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 31. maj 2021.

Ovan

Posao: Poslednji dan maja Ovnovima donosi stabilan priliv energije da sve započete obaveze, a biće ih dovoljno, završe standardno bez većih poteškoća.

Ljubav: Pozitivnu energiju mogli biste usmeriti i na neka zajednička okupljanja, provod, po mogućstvu u širem krugu prijatelja. Uživajte, savetuje Astroputnik.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Bik

Posao: Prvi radni dan donosi solidnu klimu da Bikovi budu na svom uobičajenom stabilnom nivou, prilikom realizacije poslovnih zadataka.

Ljubav: Na prvi pogled ne mora biti uopšte loš dan za razjašnjavanje ljubavnih nedoumica, samo je važno da znate šta ustvari želite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Odličan radni dan nalazi se pred većinom osoba rođenih u znaku Blizanaca, pa se očekuje da budete na visini zadatka i maksimalno posvećeni, što će vam se višestruko isplatiti.

Ljubav: Dobara energija i pozitivan stav lako će se preneti i na ljubavnu sferu, pa vas očekuje bar jedna lepa prilika za izlazak i provod sa dragom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Rakove bi ovog ponedeljka moglo da očekuje dosta nekih oscilirajućih situacija na poslovnom planu, pa bi trebali malo da se primirite i ne stavljate sebe u prvi plan.

Ljubav: Nesporazuma i nejasnoća, manjih ili većih danas može biti nekoliko na emotivnom planu. Potrudite se da smireno, hladne glave donosite odluke.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Već od starta ove radne nedelje Lavovi bi mogli da se nađu pod pritiskom nadređenih, koji bi mogli da iskažu određeno neprihvatanje vašeg načina rada. Budite disciplinovani, ozbiljni i ukoliko je potrebno zatražite pomoć.

Ljubav: Nasuprot poslovnoj, ljubavna sfera donosi sasvim lepe i prijatne trenutke. Moguće je da realizujete neko zajedničko putovanje koje planirate već duže vreme.

Zdravlje: Radite na jačanju imuniteta.

Devica

Posao: Već prvog radnog dana Device bi mogle da očekuju zaslužene pohvale nadređenih za sve dobro urađeno u prethodnom periodu, što bi moglo da bude i uvod za buduće napredovanje.

Ljubav: Na sve načine pokušajte da razbijete kolotečinu u koju ste možda upali, unesite vi malo akcije u ljubavni život.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Vage bi trebalo da od starta nove radne nedelje ubace u veću brzinu, ukoliko misle da realizuju sve svoje zacrtane obaveze.

Ljubav: Nove situacije, mogućnost novih poznanstava i izazova, tako vam kreće ova ljubavna nedelja, što će biti naročito interesantno za slobodne Vage.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Vrlo je moguće da tipične Škorpije prvi radni dan izguraju u nešto sporijem ritmu, i sa brojnim otežavajućim okolnostima, ne zbog manjka energije, već zbog određenih organizacijskih nejasnoća.

Ljubav: Vaša draga osoba očekuje veću posvećenost zajedničkim prijateljima i viđanjima koja treba da budu češća, pa eto prilike da organizujete neko zajedničko druženje.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Vi ste puni elana i spremni na najveće poslovne izazove, i mogli biste biti u prvom planu od samog starta ove radne nedelje.

Ljubav: Nekoliko, doduše oprečnih informacije u vezi osobe koja vas interesuje doneće vam danas dosta razloga za razmišljanje.

Zdravlje: Više šetajte i budite na svežem vazduhu.

Jarac

Posao: Prvenstveno zahvaljujući standardnoj jarčevskoj upornosti i odgovornosti, danas imate solidne šanse da nekako prevaziđete ozbiljne poslovne prepreke. Pokušajte da izbegnete veće nesuglasice sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Manjih ili većih nesporazuma tokom ovog dana moglo bi biti i na polju emotivno – ljubavnih relacija, a vi nećete biti raspoloženi za objašnjenja.

Zdravlje: Alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Mogli biste se danas naći u situaciji da nešto treba preispitate, ili neki odnos ili neki poslovni proces, kako bi otklonili nedoumice vezane za pozitivan ishod cele priče.

Ljubav: Trebalo bi da uspete da ukalkulišete posao i planirano vreme sa dragom osobom na zadovoljavaju način. Uživajte.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Ribe

Posao: Okolnosti oko vas su generalno pozitivne i vi nećete imati većih problema ako ih ne izazovete sami. Nemojte sebe isticati u prvi plan, jer će se većina dobrano potruditi da vas sputa maksimalno.

Ljubav: Postoji nepoverenje i nerazumevanje sa obe strane i to će rasti još više ako jedna strana ne spusti loptu.

Zdravlje: Pad imuniteta.