Dnevni horoskop za 31.3: Lav dobija ljubomorne komentare

Foto: Francois Duhamel / Everett / Profimedia

Pročitajte horoskop za 31. mart 2021. godine.

Ovan

Bitno je da sve vreme budete svesni energetskog naboja i potrebe za povremenim kočenjem, da eventualni sukobi sa onima koji ne mogu da prate vaš tempo, ne pređu granice pristojnosti. Visok nivo energije i osećaj da nema nepremostivih prepreka pratiće vas i kada su ljubavne akcije u pitanju. Prepustite se strastvenim trenucima, piše Astroputnik.

Bik

Prioritet većini osoba rođenih u znaku Bika ove srede biće završavanje prethodono započetih obaveza, pre nego što se uhvate u koštac sa novim. Neočekivani poziv ili susret sa starom simpatijom mogao bi da pobudi talas pritajenih emocija koje očito nisu presahle.

Blizanci

Vrlo dobar radni dan očekuje Blizance, bilo da je reč o uspešnom rešavanju aktuelne problematike vezane za ranije prihvaćene obaveze, ili da su u pitanju inicijative za pokretanje novih poslovnih projekata.. Na ljubavnom planu možete da očekujete lep susret i fini razgovor sa simpatičnom osobom,  pa eto prilike da se opustite i uživate u prijatnom društvu.

Rak

Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć, ne toliko zbog fizičkog dela posla, koliko zbog praktičnijih ideja kako da se bolje i ekonomičnije profesionalno organizujete. Nije pred vama neki ekstra povoljan dan za dešavanja u sferi ljubavi, interesovanja će vam biti u sasvim drugoj sferi.

Lav

Još jedan poletan i uspešan dan je pred tipičnim Lavovima, posebno kada su liderske pozicije u budućim poslovnim projektima u pitanju. Budite spremni na suočavanje sa konkurencijom. Obratite pažnju na ljubomorne komentare koji vam danas mogu pristizati od drage osobe.

Devica

Jedan prosečan dan je pred većinom osoba rođenih u znaku Device. Logično je da se pre svega posvetite završetku ranije započetih obaveza.  Dosta toga na polju ljubavnih relacija zavisiće od vas i vašeg raspoloženja. Ne budite samo nemi posmatrač događaja.

Vaga

Svi su izgledi da Vage očekuje sasvim korektan dan da se opušteno i bez većih izazova pozabave tekućim obavezama. Nije nerealno očekivati da inicijativa danas potekne od druge strane, što istovremeno može da godi ali i upozori, naročito tipične predstavnike kojima treba više vremena da izvagaju kompletnu situaciju.

Škorpija

Za sve bi trebalo da bude dovoljno radne energije, samo pod uslovom da se dovoljno dobro organizujete i rešavate postavljene zadatke jedan po jedan. Zdrav razum i hladna glava biće vam potrebni posebno u eventualnoj situaciji preklapanja posla i emotivno – ljubavnih relacija.

Strelac

Bitno je da ne upadnete u zamku jednostranog strelčevskog razmišljanja- ako neko ne razume vaše stavove nastavljate dalje sami. Taktika će vam se više isplatiti. Nemojte se iznenaditi ukoliko osoba koju ste upoznali bude uporno insistirala na nekoj formi konkretnijeg i ozbiljnijeg partnerskog odnosa.

Jarac

Nemojte se ponašati kao da sve zavisi od vas, neka još neko iz poslovnog  lanca preuzme deo tereta i odogovrnosti na svoja pleća. Dosta prilagođavanja biće vam potrebno na ljubavnom planu, gde je moguće da očekujete izvesne znake nezadovoljstva i kritike sa druge strane.

Vodolija

Moguće prepreke i izazove po pitanju realizacije rešićete smo ukoliko budete strpljivi, što vam neće biti baš lak zadatak. Nove mogućnosti na polju emotivno – ljubavnih odnosa tu su u vašoj blizini, a vi pokušajte da odolite izazovu strasti i ipak realno procenite situaciju.

Ribe

Sasvim korektan radni dan očekuje tipične Ribe. Sve ide svojim tokom i nema razloga da bude većih neprijatnosti.  Tokom ove srede valjalo bi da najviše pažnje posvetite onim nevidljivim signalima na polju emotivno – ljubavnih relacija, možda vam je nešto promaklo.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram