Dnevni horoskop za 31.3: Device nepotrebno brinu oko detalja

dnevni horoskop
Foto: DCPhoto / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 31. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Opušteniji dan u najavi je pred Ovnovima. Povoljan je trenutak da zatvorite neka finansijska potraživanja odranije.

Ljubav: Pokušajte da sve brige i preispitivanja držite po strani i da budete malo tolerantniji prema osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Bik

Posao: Bikovi bi danas mogli da budu dosta uspešni na polju komunikacije sa potencijalnim poslovnim partnerima ili saradnicima.

Ljubav: Trebalo bi da ste sa ljubavnom prošlošću već odavno raščistili. Međutim, danas vas vrebaju zamke iskušenja baš u vidu kontakta sa osobom koja vam je nekada dosta značila.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Blizanci

Posao: Ukoliko budete bili fleksibilniji i malo više skloni ka kompromisima, nema razloga da ovaj dan ne okončate prilično zadovoljni postignutim.

Ljubav: Iako vam je, čini se, teško da nešto promenite i pokrenete drugu stranu, nemojte odustajati. Predložite neki fini izlazak u bioskop, šetnju.

Zdravlje: Ne preterujete u vašoj omiljenoj hrani.

Rak

Posao: Iako je atmosfera u vašem bliskom poslovnom kruženju pomalo turobna, vi se trudite da svojim postupcima ne dajete povoda za kritike.

Ljubav: Bez nagoveštaja nekih bitnijih promena na vašem emotivnom planu danas. Potrebno vam je više opuštanja.

Zdravlje: Osetljivost kože.

Lav

Posao: Jedan opušteniji dan je pred Lavovima. Ipak, i tokom ovog dana dobro će vam doći pomoć proverenih saradnika, čisto kao smernica da ste na dobrom putu.

Ljubav: Dobar deo današnje pozitivne energije bilo bi lepo da usmerite na polje ljubavnih odnosa. Draga osoba očekuje najmanje toliko od vas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Uz nešto više napora, realno je da ostvarite bezmalo sve zacrtane poslovne ciljeve za danas. Suviše brinete zbog nepotrebnih detalja.

Ljubav: Iako imate dobre aspekte za finu komunikaciju sa dragom osobom, nemojte dozvoliti da se sve vaše današnje aktivnosti u sferi ljubavi svedu na priču.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Posvetite se rešavanju zaostataka i nedovršenih obaveza. I to neka vam bude prioritet danas jer su moguće kritike od nadređenih osoba.

Ljubav: U sferi ljubavi biće potrebno mnogo strpljenja, ukoliko ga uopšte imate, kako biste smanjili tenzije koje mogu eskalirati u vašim partnerskim relacijama.

Zdravlje: Napetost, nervoza, piše Astroputnik.

Škorpija

Posao: Danas za većinu Škorpija nema nepremostivih profesionalnih prepreka, a mogući su i novi poslovni dogovori.

Ljubav: Ako ste sumnjali da je više osoba zainteresovano da ostvari bliskiji ljubavni kontakt sa vama, danas bi trebalo da sumnje budu razvejane.

Zdravlje: Mogući problem sa spavanjem.

Strelac

Posao: Tokom ovog radnog dana Strelci imaju sve šanse da budu dosta uspešni u organizaciji posla, solidnoj komunikaciji, ali i povezivanju novih profesionalnih kontakata.

Ljubav: Nema nijednog razloga za vašu pasivu tokom ovog dana u sferi ljubavi. Ipak, neće biti mudro da prebrzo donosite zaključke o nekim bitnim stvarima koji se tiču aktuelnih partnerskih odnosa.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Bezmalo sve što se nalazi na vašem poslovnom planu za ovaj radni dan realno je ostvarivo bez mnogo problema. Vi ste i inače navikli da radite u kontinuitetu.

Ljubav: Današnje okolnosti na vašem ljubavnom polju nisu baš najpovoljnije za konkretne akcije. Što se novih poznanstava tiče, trenutno na vidiku nema osobe koja bi zadovoljila vaše kriterijume.

Zdravlje: Potreban vam je odmor, više mentalni nego fizički.

Vodolija

Posao: Još jedan odličan dan je pred Vodolijama, što za završavanje već započetih obaveza, što za uspostavljanje novih poslovnih kontakata.

Ljubav: Prija vam pažnja koju vam poklanja draga osoba. Uživajte u zajedničkim trenucima što je više moguće.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Ribe

Posao: Vrlo dobar dan je pred Ribama da se uz dosta dobru komunikaciju sa okruženjem i u dobrom raspoloženju reše svih zaostalih obaveza.

Ljubav: Povoljne okolnosti na vašem ljubavnom horizontu najavljuju lep i opušten dan u sferi ljubavi. Posvetite se sa maksimalnom pažnjom osobi koju volite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram