Dnevni horoskop za 31.12: Trud Devica dobija srećan epilog

Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 31. decembar 2020. godine.

Ovan

Većina Ovnova trebalo bi da je zadovoljna postignutim rezultatima na kraju ove poprilično izazovne godine, tako da je vreme da se dočeka nova u dobrom i optimističnom raspoloženju. Očekuje vas veče za pamćenje ukoliko ste razradili do detalja ljubavni plan. Uživajte.

Bik

Dosta umorni ali zadovoljni postignutim rezultatima, Bikovi mogu da se konačno opuste i posvete uživanju u slavlju.  Prepustite se osećanjima, opustite se i uživajte, piše Astroputnik.

Blizanci

Trebalo bi da vam je ostalo dovoljno energije za predstojeće praznike, da se fino opustite i uživate u društvu dragih osoba. Očekuje se da večeras Blizanci zasijaju i dobrim raspoloženjem dovedu atmosferu do ključanja. Uživajte.

Rak

Ne bi bilo čudno da iskrsne nešto zaostalo danas da se završi, pa i ako tako bude, ostatak dana obećava veselu prazničnu atmosferu. rilika je da se sa velikom strašću posvetite jedno drugom i provedete nezaboravne trenutke. Uživajte.

Lav

Sve ukazuje da su Lavovi spremni  za nove izazove i novo poslovno poglavlje. A pre toga malo opuštanja dobro će doći.  Blistavi, sjajni, šarmanti i nadahnuti za ljubavna osvajanja – to je oreol koji će biti tu oko vas i koji bi valjalo iskoristiti.

Devica

Devicama bi i danas neke sitnice mogle odvući pažnju, ali ostatak dana obećava prijatnu prazničnu atmosferu.  Uz ono zrnce sreće vaš trud trebalo bi danas da dobije konačan pozitivan epilog.

Vaga

Što se većine tipičnih Vaga tiče Nova godina je već počela i vreme je za slavlje. Uživajte.  Trebalo bi da sve teče po planu što se ljubavnih dešavanja tiče. Ko još može odoleti vašem šarmu?

Škorpija

Osobe rođene u znaku Škorpije trebalo bi da budu efikasne i motivisane do poslednjih sati ove godine. Bilo bi lepo da se presaberete i malo bolje organizujete da vam najluđa noć ne protekne onako, bez ikakvog traga.

Strelac

Finale ovogodišnjih profesionlnih aktivnosti donosi Strelčevima dovoljno razloga za slavlje i zadovoljstvo postignutim. Odličan dan je pred vama da sa dragom osobom dočekate Novu godinu srećni i zadovoljni. Uživajte.

Jarac

Mada suštinski nema mnogo posla danas, vaše misli će biti primarno u planovima i razradama ideja koje čekaju realizaciju prvom povoljnom prilikom.  Dajte sebi oduška, opustite se i uživajte u naklonosti i razmeni najfinijih emocija sa vašom dragom osobom.

Vodolija

Ipak ne bi bilo loše da makar još jednom proverite da nešto bitno niste preskočili, prevideli, kako bi vam savest bila potpuno mirna, drugim rečima kako bi ste mogli opušteno da se pripremite za doček. Na osnovu više parametara tokom ovih prazničnih dana trebalo bi da Vodolijama bude kao u ljubavnom raju. Uživajte.

Ribe

Najverovatnije ništa niste ostavili nedovršeno, uredno ste počistili  radni sto i spokojno odložili u arhivu fasciklu profesionalnih aktivnosti u 2020. godini.  Novogodišnja noć svakako jeste dobra prilika za novi početak ili makar postavljanje temelja za novu etapu vašeg emotivnog života.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram