Dnevni horoskop za 31. 1: Težak dan pred Škorpijama

dnevni horoskop
Foto: DreamWorks / Lawrence bender pro / AFP / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde spremaju za poslednji dan januara 2021. godine.

Ovan

Posao: Iako vas i ove nedelje obaveze neće mimoići, ne bi bilo loše da izvesno vreme posvetite odmoru i relaksaciji. Trebaće vam energije za naredni period.

Ljubav: Tokom ove nedelje možete očekivati intenzivnije raščišćavanje začkoljica na polju emotivno-ljubavnih odnosa. Budite pre svega otvoreni i iskreni.

Zdravlje: Psihofizički umor, dovoljno se relaksirajte.

Bik

Posao: Još jedan dan koji bi tipični predstavnici Bikova trebalo da provedu u opuštenoj atmosferi, relaksaciji i prikupljanju energije za buduće obaveze.

Ljubav: Opuštene situacije daju dobru osnovu da pokrenete i uspešno odradite bar jedan konkretan potez u sferi ljubavi. Prilika bi trebalo da se ukaže.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Blizanci

Posao: Ovo je povoljan dan za Blizance koji su planirali velike kućne poslove. Dobrodošla bi vam i pomoć od najbližih.

Ljubav: Od drugih obaveza, vrlo verovatno nećete ni primetiti tajne signale koji dolaze od voljene osobe.

Zdravlje: Zadovoljavajuće stanje svih zdravsteno osetljivih tačaka.

Rak

Posao: Prosečan dan je pred najtipičnijim Rakovima, makar za obavljanje osnovnih obaveza. Samo vaši nerealno postavljeni ciljevi mogu izazvati dozu nezadovoljstva.

Ljubav: Nešto slično možete očekivati i na polju ljubavi – prilično mirno ljubavno more i zadovoljavajući nivo partnerskih odnosa.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Nije loš dan da tipični Lavovi odrade bezmalo sve što su planirali, ali i da odvoje dovoljno vremena za odmor i rekreativne aktivnosti.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi direktna izjava ljubavi osobe koja vas duži period prati i posmatra čežnjivim pogledom, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Budite umereni.

Pročitajte još:

Devica

Posao: Pred osobama rođenim u znaku Device nalazi se solidan radni dan za konačnu proveru svega urađenog u prethodnom poslovnom periodu.

Ljubav: Očekujte da vam draga osoba danas priredi veoma prijatno iznenađenje. Potrudite se da uzvratite na makar sličan način.

Zdravlje: Izuzev manje glavobolje, sve ostalo je na zadovoljavajućem nivou.

Vaga

Posao: Prilično poletne i raspoložene Vage tokom ove nedelje povoljno će uticati i na neke koji su se malo uspavali.

Ljubav: Manjih nesporazuma može biti u sferi ljubavi, što zbog vaše potencijalne neodlučnosti, što zbog grešaka iz prošlosti vašeg emotivnog života.

Zdravlje: Nema razloga za bilo kakve brige u sferi zdravlja.

Škorpija

Posao: Nametnute obaveze tokom ovog dana mogu poprilično iznervirati većinu Škorpija. Potrudite se da dozu nezadovoljstva usmerite ka bržem zavšetku poslova.

Ljubav: Od strpljenja i razumevanje druge strane najviše zavisi hoćete li ovaj dan pregurati sa manjom kolateralnom štetom.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Strelac

Posao: Najtipičniji predstavnici astrološkog znaka Strelca danas će biti u veoma dobrom raspoloženju za ozbiljne poslovne dogovore.

Ljubav: Bilo bi lepo da ovaj dan iskoristite i izgladite manje nesporazume sa voljenom osobom. Moguće je i da se prijatno iznenadite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Tokom većeg dela ovog dana Jarčeve očekuje par situacija u kojima će morati da objašnjavaju i razjašnjavaju neke detalje svojih profesionalnih planova.

Ljubav: Dobar i precizan plan u vezi zajedničkih aktivnosti sa dragom osobom danas ćete najverovatnije moći i da realizujete, i to na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Drugi dan vikenda vrlo je povoljan za većinu Vodolija da se pozabave reorganizacijom svojih poslovnih planova, čija realizacija to zahteva.

Ljubav: Pokažite dovoljno razumevanja i za potrebe druge strane, nemojte se isključivo voditi sopstvenim interesima i željama.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Ribe

Posao: Manje-više sličan dan prethodnom mogu očekivati tipični predstavnici Riba. Sačekajte još malo sa pokretanjem ideja za krupne poslovne promene.

Ljubav: Određeni signali promena u vašem ljubavnom životu već se mogu nazreti. Budite strpljivi, ali nemojte samo pasivno čekati, makar oprezno, krenite ka njima.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram