Dnevni horoskop za 31.1: Ribama stiže razočaravajuća vest

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 31. januar 2021.

Ovan

Čeka vas odličan radni dan, da punim intenzitetom započnete novi profesionalni ciklus. Iako uz vas ide liderska uloga, ne preuzimajte previše odgovornosti na svoja pleća. Ovo je dan za nešto pasivnije delovanje. u polju ljubavi. Nema razloga da bilo šta forsirate.

Bik

Već na početku nove radne sedmice, tipični predstavnici astrološkog znaka Bika mogu se suočiti sa povećanim obimom posla, i najavom dodatnih aktivnosti. Solidna klima na vašem ljubavnom planu daje dobru osnovu ne samo za održavanje postojećih partnerskih relacija, već i njihovo podizanje na viši nivo.

Blizanci

Današnje izražene dobre komunikativno – organizacijske blizanačke predispozicije, trebalo bi da vam donesu i konkretizaciju nekih dogovora od ranije. Obratite pažnju na papirologiju. Pokušajte da izbegnete, ili makar amortizujete današnja potencijalno neprijatna iznenađenja u sferi ljubavi.

Rak

Vrlo korektan radni dan nalazi se pred većinom osoba rođenih u znaku Raka. Nešto sporije, ali svojim tempom ostvarujete sve postavljene profesionalne zadatke. Nije loš dan da ispunite neko zaostalo obećanje voljenoj osobi. Uživajte.

Lav

Prenaglašena doza samopouzdanja i želja da se po svaku cenu bude u centru pažnje i događaja danas može doprineti da tipični Lavovi budu veoma teški za saradnju. Ako ne želite da manji nesporazumi previše eskaliraju, budite fleksibilniji i težite kompromisu.

Devica

Prvi radni dan ove sedmice donosi predstavnicima Devica dosta posla, ali još više napora da se prilagode novonastalim organizacijskim promenama. Vaša tipična racionalnost i analiza najsitnijih detalja, danas vam može koristiti da bolje razumete i ugodite potrebama i zahtevima osobe do koje vam je stalo.

Vaga

Tokom prvog radnog dana ove sedmice, a poslednjeg u mesecu Vage mogu biti uspešne na polju posla, mada nije preporučljivo pokretanje novih ideja. Smanjite očekivanja i biće manje razloga za nezadovoljstvo, što se ljubavne sfere tiče.

Škorpija

Astrološki aspekti nagoveštavaju solidan radni dan za većinu Škorpija. Mogući su manji nesporazumi u komunikaciji sa osobama iz poslovnog okruženja. Pozitivan stav i doza preduzimljivosti u sferi ljubavi, danas vam može doneti dosta razloga za zadovoljstvo.

Strelac

Nova radna sedmica, i novi poslovni zadaci već se nalaze na profesionalnom planu tipičnih Strelčeva. Korak po korak krenite u realizaciju. Ukoliko nameravate da napravite neki novi konkretan korak u sferi ljubavi, razmislite da li ima nedorečenih stvari iz prethodnog perioda.

Jarac

Start nove radne sedmice kod većine Jarčeva realno je da bude malo sporiji, prvenstveno zbog mogućeg verbalnog konflikta sa nekim od saradnika. Argumenti su na vašoj strani. Manji verbalni nesporazum možete očekivati i u sferi ljubavi, pa se potrudite da ga ne uvećate svojom isključivošću.

Vodolija

Bezmalo sve što tipične Vodolije danas zamisle u sferi profesionalnog angažovanja, realno je da ostvare, bez većih problema ili zastoja u realizaciji. Što se tiče dešavanja u ljubavnoj sferi, tu su mogući manji nesporazumi, pre svega zbog vaše netaktičnosti i razumevanja potreba drage osobe.

Ribe

Ako želite da pregurate ovaj ponedeljak bez većih poteškoća, potrudite se da fokus pažnje bude samo na najvažnijim poslovnim zadacima. Tipična sanjalačka priroda Riba danas vam može doneti bar jednu razočaravajuću spoznaju u vezi simpatične osobe, koja se nedavno pojavila u vašem ljubavnom životu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram