Dnevni horoskop za 30. 9: Ribama će se isplatiti trud

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 30. septembar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Mnoga poslovna i emotivna zadovoljstva vas teraju da napredujete u svakom smislu. Onoliko koliko sebi budete olakšali sve poslove toliko ćete imati više vremena za sebe i svoje potrebe.

Bik

Morate da uhvatite ovaj poslednji talas i da izbacite sve iz sebe. Osećate se tromo i umorno, a to je sve zbog stresa koji se skupljao neko vreme.

Blizanci

Hedonizam neće biti doveden u pitanje, već ćete se prepustiti njemu kao da nemate briga. Briga zbog novca pojačava vašu potebu da se bacite na bezbrižna uživanja.

Rak

Postoji mogućnost da vam se pojave neke stare priče sa kojim mislite da ste završili već. Nisu vam emocije usklađene sa rečima.

Lav

Potrebno vam je da se osećate zaštićeno što ćete sada imati i priliku da osetite. Mnogi žele nešto da vam dokažu i pokažu, a vama nije do toga.

Devica

Sigurno da neće biti dosadno, samo je na snazi alarm i upozorenje zbog potencijalnih svađa sa onima koji budu nametali svoj ego i potrebe. Slobodno vreme provedite u uživanju i opuštanju, potrebno vam je.

Vaga

Mnogo akcije i priče, ali još uvek bez većih realizacija. Ovo se odnosi na sve i posao i odnose. Teško vam je da ispratite sve, pa usporavate namerno.

Škorpija

Naglašeno je promenljivo raspoloženje što dovodi do dimaničnijih odnosa. Tražite najlakši izlaz kroz zabavu i malo opušteniju atmosferu, a sada je pravo vreme za to.

Strelac

Na putu ste da saznate neku tajnu ili razotkrijete neku laž. Možete se razočarati u nekog prijatelja od kog ne očekujete ovo.

Jarac

Poprilično ste osetljivi danas pa reagujete iz emocija. Proučavate partnerovo ponašanje, umesto da se bavite svojim potrebama.

Vodolija

Neke nove prilike će vam dati vetar u leđa po pitanju posla. Ne sumnjajte u konačne ishode.

Ribe

Neko će pohvaliti metode koje primenjujete u poslu, a vi ćete konačno shvatiti kako se trud isplatio. Očekujte lepe vesti.