Dnevni horoskop za 30.8: Strelca čeka razgovor s partnerom

dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Konstantin Shishkin / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 30. avgust 2021.

OVAN

Posao: Svi preduslovi su tu da tipični predstavnici Ovnova novu radnu nedelju započnu jakim poslovnim tempom i efikasnom realizacijom. Obratite pažnju na komunikaciju sa nadređenima, savetuje Astroputnik.

Ljubav: Ništa manje povoljni uslovi neće biti za dešavanja u sferi ljubavi, samo je pitanje koliko vremena i energije možete i hoćete odvojiti i usmeriti ka ovom polju. Vredi potruditi se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BIK

Posao: Na startu nove radne sedmice Bikovi bi mogli biti nepotrebno opterećeni mišljenjem drugih ljudi. Fokusirajte se na sebe i svoje profesionalne sposobnosti.

Ljubav: Neočekivani susret i razgovor sa novom simpatijom mogao bi potpuno preokrenuti tokove vaših ljubavnih razmišljanja.

Zdravlje: Osetljivost grla.

BLIZANCI

Posao: Vrlo dobar start očekuje većinu Blizanaca ovog ponedeljka. Nemojte se samo ko po običaju rasplinuti na više poslovnih strana.

Ljubav: Prilike za koketiranje i uživanje u šarmiranju novih simpatičnih osoba imaćete i ovog dana. Ukoliko vam to prija uživajte, i pre svega se dobro zabavite.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Nemojte odustajati, ukoliko neke poteze budete ponavljali nekoliko puta. Pokušajte da se što manje nervirate, sve se da završiti.

Ljubav: Izbegavajte duge diskusije i rasprave sa voljenom osobom, danas nije baš povoljan dan za to.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

LAV

Posao: Biće obaveza na pretek, a vi imate i neke nove ideje na pameti koje želite da predstavite, pa ne bi bilo loše da se udružite još nekim od proverenih saradnika, kako bi sve što ste zacrtali uspeli i da realizujete.

Ljubav: Vrlo lep dan mogli biste da očekujete ukoliko ste raspoloženi za izlazak i druženje u širem krugu prijatelja i poznanika.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

DEVICA

Posao: Odličan dan je pred većinom Devica da bez problema i prepreka završe sve zacrtane obaveze. Samo napred.

Ljubav: Mogli biste dragu osobu da iznenadite nekim finim poklončićem. Prijaće joj svakako važe dodatno angažovanje.

Zdravlje: Odlično.

VAGA

Posao: Svaki poslovni potez Vaga danas bi mogao da bude pod posebnom prismotrom. Potrudite se da napravite što manje grešaka.

Ljubav: Slab fokus i nedostatak kontinuiteta razlozi su da danas budete samo delimično zadovoljni na ljubavnom planu. Suviše razmišljate.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

ŠKORPIJA

Posao: Dosta naporan početak radne nedelje pred Škorpijama, gde bi mogli da budete bukvalno zatrpani papirima. Krenite od onih zaostalih najpre.

Ljubav: Nije povoljan dan za neke konkretne akcije na ljubavnom planu, pokušajte da izbegnete ljubomorne komentare druge strane.

Zdravlje: Hronične tegobe mogu vam i danas zadavati manje zdravstvene probleme.

STRELAC

Posao: Tamo gde ste stali krajem prošle logično je da nastavite početkom nove radne nedelje, ali vas mogu očekivati i dodatne profesionalne obaveze.

Ljubav: Dosta ozbiljnih tema za razgovor mogli biste da očekujete sa vašom dragom osobom. Neke dileme mogle bi biti uspešno razrešene.

Zdravlje: Vrlo dobro.

JARAC

Posao: Većina Jarčeva danas može biti u manjim poslovnim problemima, prvenstveno zbog neočekivanih promena pravila, propisa. Šta je tu je, strpljivo i odgovorno krenite u susret izazovima.

Ljubav: Potrudite se da pokažete maksimalnu suptilnost i suzdržanost u kritikama druge strane, niko nije kriv za vaš loš dan.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

VODOLIJA

Posao: Trebalo bi da sve poslovne dogovore ispoštujete i na vreme završite sve što se danas od vas očekuje. Očekuje vas prilično intenzivna komunikacija sa saradnicima iz bliskog okruženja.

Ljubav: Budite veseli, šarmantni, uživajte u ovom danu jer je moguće da vas očekuje bar jedno novo poznanstvo vredno truda.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

RIBE

Posao: Većinu Riba očekuje bavljenje starim, nedovršenim zadacima, a neke nove ideje bi mogle da malo sačekaju da ih obelodanite.

Ljubav: Krupnih promena u sferi ljubavi nema u najavi za ovaj ponedeljak, međutim, nije isključeno da vam se javi stara simpatija.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

***
Bonus video: Sladoled

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram