Dnevni horoskop za 30.7: Blizanci se kriju, ali neće im uspeti

Dnevni horoskop
Foto: ABC STUDIOS - Album / Album / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 30. jul 2020.

Ovan

Vaša prilagodljivost i snalažljivost će danas biti na ceni. Zapamtite da je sada sve u vašim rukama.

Bik

Dosta tenzije u vama stvara potrebu da se sklonite i sve uradite po svom. Zbog ovoga partnerski odnosi mogu da ispaštaju.

Blizanci

Tu gde ste planirali da se sakrijete od pritisaka, tu će vas sačekati dodatne neprijatnosti. Potrebno je više da mislite, a manje da pričate.

Rak

Osetljivi ste još uvek i ne možete da se izborite sa nekim problemima unutar porodice. Jedan od starijih članova iste je u velikim problemima, pa budite popustljivi.

Lav

Imate potrebu da se svega oslobodite, specijalno potrebe drugih da vas kontrolišu. Tvrdoglavi ste i bučni ovih dana, teško vas je ispratiti.

Devica

Klonite se svih rizičnih poduhvata i nesigurnih radnji jer nije pogodno vreme za to. Gurate se tamo gde vam nije mesto.

Vaga

Važna vam je emotivna sigurnost, ali vam je bitan i novac, pa se borite na oba fronta. Budite strpljivi, uspeh na polju posla tek stiže.

Škorpija

Spremni ste na sve, pa makar grešili u proceni. Emotivni odnosi vas drže u balansu, inače biste bili nervozni maksimalno.

Strelac

Trenutno vam je lakše da sve posmatrate kroz maglu, nego da se angažujete i rizikujete. Skloni ste rizičnim ljubavnim avanturama.

Jarac

Osećate navalu impulsivnosti i želite da rešite probleme preko noći. Spustite gard naspram osoba koje pokušavaju da vam se približe.

Vodolija

Ne opterećujte se negativnostima oko sebe, već upotrebite energiju za nešto što vas opušta. Zapostavili ste neke prijatelje.

Ribe

Koliko god pokušali da pomognete drugima, sebe izostavljate iz svega toga. Ovo vam se stalno dešava, a pa pokušajte da promenite to.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram