Dnevni horoskop za 30. 6: Lav je nezaustavljiv

Dnevni horoskop
Foto: Profimedia.rs

Pročitajte dnevni horoskop za 29. jun 2020.

Ovan

Nemojte biti nestrpljivi onoliko koliko umete da budete, efekte vašeg dobro urađenog posla ćete videti uskoro. Kada se budete opustili, krenuće vas sve.

Bik

Niste dovoljno koncentrisani i sve morate po nekoliko puta da radite. Nećete još dobiti neke bitne odgovore od ljubavnog partnera.

Blizanci

Ne razmišljate dovoljno zrelo kada je ljubav u pitanju. Previše okrećete na šalu kada se situacija uozbilji, što može da vas košta lepog ljubavnog odnosa.

Rak

Danas odlučujete da idete linijom manjeg otpora i nekako ste sigurni da je to najbolje rešenje. Zadovoljite se nekom sitnicom.

Lav

Nadolazi vam kreativna insipracija i potpuno ste nezaustavljivi u stvaranju. Ovo će vas danas osvežiti i podići će vam samopuzdanje.

Devica

Danas su mogući sukobi sa ljubavnim partnerom/partnerkom i to zbog budućnosti koja nije baš najidealnija. Vaši stavovi jesu razumni, ali morate paziti i na tuđe potrebe.

Vaga

Još uvek nije vreme za radikalne poteze na poslu. Sve se usporava, pa i vaša energija i volja.

Škorpija

Suzdržite se od mešanja u tuđa posla i odluke. Koliko god da vam je intuicija jaka, morate da znate da i drugi imaju pravo na grešku.

Strelac

Veoma ste ponosni na sebe, specijalno jer drugi nisu verovali da ćete se podići nakon prethodnog poslovnog neuspeha. Mogući su iznenadni susreti koji će vas oraspoložiti.

Jarac

Očekuju vas neke promene na poslu, ali ne toliko velike. Izbegavajte negativne osobe i njihove probleme.

Vodolija

Morate temeljnije da menjate svoje svakodnevne navike i da ih se pridržavate. Pokušajte sa sitnicama i ishranom.

Ribe

Niste zadovolnji načinom na koji napreduje posao, ali se ni ne žalite. Očekujte lepo iznenađenje od ljubavnog partnera ili partnerke.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram