Dnevni horoskop za 30. 6: Devica da izbegne jednu zamku u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 30. jun 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Fokus bi ovog poslednjeg radnog dana Ovnovima trebao da bude na detaljima i formalnostima vezanim za papirologiju. Nema razloga za zabrinutost, sve ćete stići sa lakoćom da završite.

Ljubav: Potrudite se da neki neprimeren komentar zadržite za sebe da ne pokvarite potencijalno lepe zajedničke trenutke.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Bik

Posao: Sve u svemu, korektan završetak radne sedmice je pred tipičnim Bikovima, doduše i energetski resursi su tu negde na minimumu.

Ljubav: Bez obzira na to koliko malo energije vam je ostalo, potrudite se da pronađete rezervu koju bi valjalo da usmerite ka voljenoj osobi i lepim zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Pored tekućih obaveza, najviše vremena danas bi mogle da vam odvuku neke neplanirane, a koje vam mogu nametnuti nadređeni.

Ljubav: Nije realno očekivati neke kapitalne promene na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Rak

Posao: Solidne su šanse da Rakovi realizuju sve svoje zacrtane obaveze na vreme – ukoliko se potrude da izbegnu manje verbalne nesuglasice sa pojedinim saradnicima koji ih nerviraju više nego što to inače mogu da podnesu.

Ljubav: Bez nekog posebnog angažovanja na ljubavnom planu danas, uglavnom lično preispitivanje želja i očekivanja.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Kraj radne sedmice većina osoba rođenih u znaku Lava trebalo bi da dočeka u odličnom raspoloženju zbog uspešno obavljenih profesionalnih zadataka.

Ljubav: Ukoliko niste ljubitelj kratkotrajnih uživanja i flerta, poradite na prioritetima i dajte šansu da se stvari razvijaju svojim prirodnim tokom.

Zdravlje: Budite umereni u konzumiranju omiljene hrane i pića.

Devica

Posao: Perfekcionizam svojstven osobama rođenim u sazvežđu Device danas može biti posebno izražen, ali i koristan, pa eto prilike da radni dan okončate zadovoljni postignutim.

Ljubav: Perfekcionizam nije potreban kada je ljubav u pitanju, pozabavite se pre svega opuštanjem i uživanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Prilično miran dan na polju profesionalnih aktivnosti je pred Vagama. Posvetite se prvenstveno privođenjem kraju započetih obaveza.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, ne bi trebalo da vas iznenadi interesovanje veoma zanimljive nove osobe za vašu malenkost. Budite u pripravnosti.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Pred Škorpijama je period ubiranja plodova za prethodno uložen rad i trud, a rezultati bi trebalo da pokažu ispravnost urađenog.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, više okolnosti vam i jeste i nije baš išlo na ruku u prethodnom periodu, ali ovaj dan može najaviti sjajan vikend. Strasti neće nedostajati, to je sigurno.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Uprkos želji i trudu da najvažnije poslovne konce držite u svojim rukama, danas će vam mnogo značiti pomoć osobe od poverenja.

Ljubav: Brzopletost u donošenju zaključaka mogla bi da vam dodatno zakomplikuje partnerske odnose.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Tipični Jarčevi danas bi mogli da naprave jedan od uspešnijih poslovnih poteza, pod uslovom da dobro taktički prepoznaju situaciju i trenutak delovanja.

Ljubav: Finom i staloženom pričom mogli biste da uspostavite bar jedan novi kontakt sa osobom koja duži period pobuđuje vašu pažnju.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Odlična završnica ove radne sedmice očekuje Vodolije. Budite ažurni, ispoštujte dogovorene obaveze, a sve bi moglo biti ispraćeno i pohvalama od strane autoriteta.

Ljubav: Prilika za novo poznanstvo trebalo bi da vam se ukaže tokom ovog dana, pa ukoliko vam je to u interesu, uživajte u opuštenoj i neobavezujućoj priči, flertu bez nekih većih očekivanja.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Korektan radni dan u granicama realnih očekivanja očekuje većinu Riba. Uz to, pojaviće se i neke nove mogućnosti koje treba uzeti u ozbiljno razmatranje.

Ljubav: Vrlo verovatno da vas danas očekuje neka vrsta preispitivanja i suočavanja sa ljubavnom prošlošću, pa bi bilo dobro da sa time raščistite jer vam može ugroziti nastojanje da se približite potencijalno novoj simpatiji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram