Dnevni horoskop za 30.5: Tajne Vodolija isplivavaju na površinu

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 30. maj 2022. godine.

Ovan

Ovnovi, sve oko vas kreće da se zahuktava velikom brzinom, očekujte promene, očekujte nove poslovne ponude, ali takođe očekujte i ulaganje velike lične energije i inicijative kakao bi pomaci bili vidljivi. Sjajan da biste mogli da očekujete i na ljubavnom planu, pod uslovom da dovoljno vremena posvetite osobi koju volite. Biće vam uzvraćeno višestruko, piše Astroputnik.

Bik

Prihvatite tuđu pomoć i podršku jer sada to jeste dobro po vas, koliko god vi želeli da sami svojim snagama idete napred. Imaćete danas dobre šanse da sve potencijalne probleme koji vas već neko vreme muče prevaziđete uspešno.

Blizanci

Dosta turbulentan početak radne sedmice je pred Blizancima. Na neke stvari ne možete uticati, a i ono što budete mogli da promenite oduzeće vam dosta energije jer su moguća brojna spoticanja. Ukoliko ste slobodni, otvaraju vam se mogućnosti i za kraće avanture ali i za ozbiljnija ljubavna dešavanja. Na vama je izbor.

Rak

Ove sedmice ćete se vratiti na neke stare već započete priče i ideje koje ste možda odbacili ili niste stigli da završite, i uspešno ćete završiti sve to što vas je opterećivalo i oduzimalo vam energiju. Odličan dan vas očekuje u sferi ljubavni, samo je bitno da ništa ne forsirate, već date jedno drugom dovoljno oduška i slobode.

Lav

Ulazite u period stabilnijih i boljih poslovnih odnosa. Mogu vam se otvoriti nove poslovne šanse, preko ljudi sa kojima ste ranije sarađivali. Iskoristite prilike koje vam se budu nudile. Neke skrivene stvari mogle bi da isplivaju u prvi plan i da naprave manju ili veću pometnju u vašim odnosima.

Devica

Dosta intenzivna poslovna sedmica je pred Devicama, biće jačih poslovnih izazova, ali će sve ići onim tokom koji je najbolji po vas. Ako vas nešto opterećuje i muči – ne prenosite to u svoje emotivne relacije.

Vaga

Promene u poslovnom segmentu kod većine Vaga veće se naziru, a na vama je samo da sve to spremno dočekate. Zaokupljenost poslovnim dešavanjima može vam ostaviti malo vremena za ljubav, ipak, dajte sve od sebe i pokušajte da ulepšate dan osobi do koje vam je stalo.

Škorpija

Naporan početak radne sedmice je pred Škorpijama, što i nije neka novost. Ono što je bitno je da date sve od sebe da se izborite sa okolnostima i pritiskom koji je sada na vama, jer će i to opterećenje proći. Ova sedmica za one Škorpije koje su emotivnim vezama može doneti izvesne zastoje ili neke manje krize u komunikaciji.

Strelac

U novim poslovima biće vam neophodna dodatna ozbiljnost i disciplina, i verovatno pomoć. Ne ustručavajte se da je zatražite. Slobodni Strelčevi, preko prijatelja ili društvenih mreža – stoje neke vrlo zanimljive emotivne prilike, krenite im u susret.

Jarac

Može doći do neke nedefinisane situacije, neke promene u dogovorima ili nesporazuma sa poslovnim partnerom. Savet, ne delujte ishitreno, ovo će se rešiti jako brzo i znaćete na čemu ste tačno. Zbog poslovnih trzavica oni koji su u vezama mogu imati probleme u komunikaciji sa dragom osobom. Sve se da rešiti.

Vodolija

Pred vama je period kada treba da razmišljate o svojim narednim potezima. Pravite planove, kontaktirate ljude za koje smatrate da vam mogu pomoći i pripremajte se da napravite neku formu preokreta. Moguća su prilično burna dešavanja u vašim emotivnim vezama. Ovo je posebno naglašeno kod onih koji imaju bilo kakve tajne aktivnosti ili neraščišćene ljubavne račune iz prošlosti.

Ribe

Pojačano poslovno angažovanje očekuje Ribe tokom ovog ponedeljka. Iako je pred vama veliki broj obaveza, uspećete sve na vreme da završite. Možete biti u situaciji da ni sami ne znate šta želite i šta treba da očekujete. Pozabavite se ozbiljnijim razmišljanjem na tu temu, redefinišite malo svoje stavove.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram