Dnevni horoskop za 30. 4: Blizance sve nervira

Dnevni horoskop
Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Danas sijate i to na onaj vaš, stari, način. Spremni ste za izazove koji su pred vama.

Bik

Nezadovoljni ste odnosima unutar doma i porodice, pa tražite pažnju kako bi se vaše mišljenje čulo. Izbegavajte dramu.

Blizanci

Okrenuli ste se zaradi i poslu, pa vas sve ostalo samo nervira. Neminovne promene koje nadolaze će vas dodatno iscrpeti.

Rak

Danas su vaše reči veoma jake i moćne, pa će uticati na mnoge. Mnogi vas vide kao lidera što upućuje na to da ste zauzeli stav koji je nemoguće osporiti.

Lav

Tvrdoglavi ste po pitanju neke odluke i smatrate da ste u pravu. Na poslu morate da birate, jedna od opcija ne nudi mnogo veliku zaradu, ali ni vi nemate puno izbora.

Devica

Mogući su nagli preokreti po pitanju nekog klijenta, što će vam pomoći u napredovanju. Isprobajte nešto novo, ali se ne zalećite. Bitno je da ste svesni kako bi trebalo da se pozabavite nekim drugim aspketima života. Partner ima neke nove ideje koje će vam se dopasti.

Vaga

Bićete primorani da iskažete direktno ono što želite, specijalno po pitanju novca. Jedan od članova porodice upada u probleme, pa se pripremite i na to.

Škorpija

Emotivna nestabilnost i briga o tome šta će ko reći na vaše odluke obeležiće ovaj dan. Biće svega, od agresije i svađe do privlačnosti i zahlađenja u ljubavnim odnosima.

Strelac

Javiće vam se želja da tražite ili možda čak i zahtevate od partnera mnogo više od ovog sada što imate u odnosu. Nemojte da se upuštate u rizične akcije.

Jarac

Isprobajte nešto novo, ali se ne zalećite. Bitno je da ste svesni da bi trebalo da se pozabavite nekim drugim aspektima života.

Vodolija

Potrebno je da definišete šta vam je bitnije, posao ili ljubav. Kriza koja ne jenjava će se odraziti na jedno ili drugo polje.

Ribe

Umesto što analizirate poslovne priče do najsitnijih detalja, bacite se na razradu nekog manje napornog i zahtevnog posla. Neko ili nešto poprilično moćno vas pritiska.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram