Dnevni horoskop za 30.3: Nova ljubav izaziva Vodolije

Mad Men; Foto: Lionsgate/LMK / Landmark / Profimedia

Rakovi i Škorpije su na emotivnim mukama, ali Vodolije bi mogle da razmisle o novoj ljubavnoj prilici. Pogledajte šta vam kaže horoskop za 30. mart 2020.

Ovan

Finansijski cilj koji ste postavili deluje lako ostvariv, ali izgleda da još ima hiljadu stvari koje morate da uradite pre nego što se zaista realizuje. Bacite se na posao.

Bik

U frci ste s poslom i frustrira vas to što drugi nisu odradili svoje zadatke na vreme. Verovatno imaju dobar razlog. Radite najbolje što možete i nadajte se da će to učiniti i drugi.

Blizanci

Ne očajavajte što ne možete na planirano putovanje. Situacija je takva da mora da bude odloženo, ali će se sigurno desiti. Iskoristite vreme da se bolje pripremite i uživajte u danu.

Rak

Problemi na ljubavnom planu ili odlaganje nekog susreta doprinosi vašoj nesigurnosti u emocije i motive druge osobe. Ne preterujte s negativnim razmišljanjima, nemaju osnove u realnosti.

Lav

Ako ste planirali neko druženje, budite spremni na nepredviđeno odlaganje. Ipak, to ne znači da ne možete da pozovete prijatelja kojeg dugo niste čuli.

Devica

Poziv prijatelja koji se suočava s određenim problemom danas bi mogao da vas izbaci iz ritma i pokvari vam raspoloženje. Pokušajte da se distancirate.

Vaga

Danas loše stojite s parama i pametno bi bilo da izbegavate veća ulaganja. Umesto toga, posvetite se nekim jeftinijim izvorima zadovoljstva, pročitajte nešto, odgledajte film…

Škorpija

Problemi na ljubavnom planu – čeka vas težak razgovor s partnerom ili raščišćavanje nekog nedefinisanog odnosa. Ne pokazujte koliko ste uznemireni, to bi moglo još da pogorša situaciju.

Strelac

Idealizujete svoju ljubav, pokušajte da se suzdržite. Ako je u pitanju nova veza, vaš stav bi mogao da uplaši drugu stranu. Ako je u pitanju duga veza, moglo bi da dođe do razočaranja.

Jarac

Previše brinete o novcu, ne dajte da se to ispreči između vas i vaših prijatelja. Takođe, potrudite se da ne dođete u iskušenje da potrošite više nego što trenutno možete da priuštite.

Vodolija

Neko koga znate sa posla iznenada bi mogao da razvije romantična osećanja prema vama. Možda vam to trenutno ne prija, ali možda u nekom momentu shvatite da je to idealna osoba za vas.

Ribe

Neko vam jako nedostaje, osećate se usamljeno i nostalgično. Pokušajte da ispunite vreme aktivnostima u kojima uživate – sportom, umetnošću… Brže će vam proći trenuci razdvojenosti.