Dnevni horoskop za 30.3: Bikovima stara ljubav kuca na vrata

dnevni horoskop
Foto: William Wintercross/National / Topfoto / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 30. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ozbiljnijih problema ne bi trebalo da bude, ali tipične Ovnove mogu danas usporavati pojedini saradnici. Ne dozvolite da se zbog toga bespotrebno nervirate, sve ćete završiti.

Ljubav: Ništa nije savršeno, pa ni vi. Stoga pokušajte da eliminišete negativnu energiju i gledajte na život sa lepše, vedrije strane.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Bik

Posao: Korak po korak idite ka svom zacrtanom cilju i rezultati neće izostati. Ne dozvolite da vas iko pokoleba u vašim iskrenim namerama.

Ljubav: Slobodnim Bikovima ljubavna prošlost može zakucati na vrata, ali sada definitivno nije pravi trenutak da je puštate ponovo u život.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Posao: Čuvajte se nedefinisanih i nepotpunih informacija od saradnika. Biće dovoljno da ispoštujete sebe i sve par puta proverite pre nego što odlučite.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih relacija, za očekivati je da dan protekne u prilično mirnom i opuštenom ritmu, što će vam odgovarati.

Zdravlje: Provodite više vremena na otvorenom.

Rak

Posao: Jedan prosečan radni dan sa standardnim obimom posla nalazi se pred većinom osoba rođenih u znaku Raka. Ono o čemu treba voditi računa je da negde ne napravite greške.

Ljubav: Odgovaralo bi vam veće opuštanje ove srede. Od vas zavisi dobrim delom da li ćete u tome i uspeti.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Lav

Posao: Neophodna vam je podrška i dobra organizacija, pa se ne libite da je zatražite od proverenih saradnika.

Ljubav: Da vam tokom ove srede ne bude dosadno u sferi ljubavi, pobrinuće se draga osoba, a vi uživajte.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Devica

Posao: Ukoliko pred vama stoje neke odluke koje treba doneti, ako možete, prolongirajte ih za početak naredne sedmice.

Ljubav: Dan popunite stvarima koje volite da radite i u kojima istinski uživate. I nemojte dozvoliti da vam iko bilo šta nameće.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Ne pokušavajte da prilagođavate druge vašim potrebama i namerama. Oslonite se na sebe i sopstvene snage.

Ljubav: Dosta sitnih razloga za nervozu doprineće da tokom ovog dana nemate dovoljno strpljenja i razumevanja za suptilna delovanja u ljubavi. Barem budite otvoreni i o tome porazgovarajte.

Zdravlje: Mogući su povremeni padovi energije.

Škorpija

Posao: Ne zanemarite to da je vaša energija sada prilično jaka, samo je morate usmeriti ka pravom cilju. Imate velike mogućnosti da se preusmerite na konkretnu realizaciju nekih davno isplaniranih poslovnih projekata.

Ljubav: Pokažite svoja osećanja prema voljenoj osobi bez suzdržavanja. Važno je da budete otvoreni i da pravite zajedničke temelje za budućnost.

Zdravlje: Pojačan stres, napetost.

Strelac

Posao: Budite fleksibilni u svakom dogovoru i ne postavljajte sebi rokove za koje niste sigurni da ih možete i ispuniti.

Ljubav: Pažljivo proanalizirajte ponašanje drage osobe i doći ćete do zaključka šta vam je činiti. Bolje je da na vreme izbalansirate sve što vam smeta.

Zdravlje: I dalje su moguće stomačne tegobe.

Jarac

Posao: Na vama je da postavite oslonce novog posla koji je mnogo zahtevniji od ovoga što ste do sada radili. Vrlo je bitno da budete ažurni kako ne biste došli u problem sa kratkim rokovima.

Ljubav: Uglavnom mirno ljubavno more očekuje vas ove srede, bez bitnijih događaja i promena u odnosu na prethodni.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe.

Vodolija

Posao: Odličan radni dan imaće većina Vodolija, pre svega, na polju organizacije posla i potvrde da su na pravom putu ka profesionalnom uspehu. Samo napred.

Ljubav: Uživajte u opuštajućim i interesantnim trenucima i druženju sa dragom osobom i organizujte neku posetu prijatelja. Prijaće vam društvo.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Ribe

Posao: Trebaće vam pomoć tokom ovog dana jer bi mogao da iskrsne neki problem sa kojim se ne suočavate prvi put. Nema razloga za zabrinutost – sve se da rešiti, samo budite strpljivi.

Ljubav: Imate veliku potrebu za opuštanjem, pa onda budite vi inicijator pozitivnih dešavanja. Prošetajte zajedno, izađite na kafu, razgovarajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Najinteligentniji ljudi sveta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram