Dnevni horoskop za 30. 12: Strelcu u poslednji čas stiže važna ponuda

dnevni horoskop
Foto: Bongkarn Thanyakij / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 30. decembar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Većina Ovnova nestrpljivo će očekivati kraj poslednjeg radnog dana u ovoj godini jer ih očekuje još dosta priprema za doček.

Ljubav: Sve bi trebalo da je u granicama korektnog na vašem emotivnom planu. Nemojte samo da svojom impulsivnošću unesete nemir i nervozu dragoj osobi.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Iako vas ne očekuju velike profesionalne obaveze, ostalo vam je dosta toga da odradite na privatnom planu danas. Nema potrebe za žurbom, stižete sve da završite.

Ljubav: Verovatno će većina vas Novu godinu sačekati negde van, stoga vam sledi opušten i lep vikend. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci ispraćaju ovaj poslednji radni dan u staroj godini poprilično umorni i iscrpljeni, pa kao poručen dolazi vikend i praznici.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi poziv stare simpatije ili bivše ljubavi. Mnogi neće odoleti izazovu da se za praznike sretnu.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe.

Rak

Posao: Rakovi opušteno završavaju ovu radnu godinu, u pozitivnom okruženju i spremni da se posvete planovima za doček.

Ljubav: Solidan dan je pred vama i na ljubavnom planu. Nemojte se samo ljutiti ako draga osoba nešto danas zaboravi da uradi, a vi ste to baš očekivali.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: I danas bi Lavovi mogli da pokažu izvesno nestrpljenje ukoliko im iskrsne neka poslovna situacija koju moraju da završe.

Ljubav: Ne prenosite nervozu na ljubavnu sferu. Koliko sutra bićete na korak od Nove godine, a to znači da treba da budete spremni i opušteni.

Zdravlje: Pričuvajte se fizičkih povreda.

Devica

Posao: Opušten dan je pred Devicama. Sve je završeno i spremno za arhiviranje što se ove godine tiče, tako da vam ostaje samo angažovanje za predstojeće praznike.

Ljubav: Većina vas će danas biti na nekom slavlju, proslavi sa saradnicima ili pak prijateljima. Uživajte.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Vaga

Posao: Većina Vaga danas će verovatno imati više privatnih nego poslovnih obaveza. Što je urađeno – urađeno za ovu godinu.

Ljubav: Uglavnom opušten dan je pred vama da se posvetite zajedničkim planovima i dogovorima za predstojeće praznike.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Škorpija

Posao: Škorpije ovu napornu radnu godinu završavaju prilično zadovoljni postignutim rezultatima, iako se neka poslovna komunikacija može nastaviti i tokom predstojećih praznika, što ne bi trebalo da vam predstavlja veći problem.

Ljubav: Povoljan dan je za druženje, izlazak, a moguće je i da se sretnete sa starom simpatijom, pa budite spremni na moguć poziv ili dogovor za skorašnje viđanje.

Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Strelci će se danas razleteti na više strana kako bi sve uspeli da privedu kraju, a nisu isključene ni nove ponude o kojim valja razmisliti tokom praznika.

Ljubav: Obavite neophodne detaljne pripreme, kupovinu i sve ostalo sa dragom osobom i budite spremni za doček.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Jarčevi bi danas trebalo da budu u svom elementu, stabilni i veoma zadovoljni postignutim rezultatima.

Ljubav: Svu pažnju i energiju trebalo bi da posvetite svojoj drugoj polovini i planiranju vikenda. Možda neki od vas i otputuju još koliko danas.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Vodolije tokom ovog dana ne bi trebalo da očekuju neke velike poslovne obaveze. Uglavnom sledi privođenje kraju svega što je započeto.

Ljubav: Dosta toga na polju ljubavi može se desiti ukoliko ste spremni da odgovorite na poziv osobi iz vaše prošlosti koja bi mogla biti vrlo uporna.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Opušteno privođenje kraju poslednjih radnih zadataka za ovu godinu je pred Ribama – na veliko zadovoljstvo.

Ljubav: Potencijalnih simpatija ima na vašem ljubavnom horizontu, samo je pitanje procene trenutka kada je najbolje da krenete u konkretnu akciju.

Zdravlje: Vodite računa šta jedete i pijete, budite umereni.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram