Dnevni horoskop za 30.12: Lava čeka veliki ljubavni izazov

Foto: Netflix / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 30. decembar 2020. godine.

Ovan

Visok nivo radne energije i adrenalina pratiće Ovnove i poslednje srede u ovoj godini, tako da se bez problema izbore sa svim zacrtanim obavezama. Ukoliko imate nameru da sa dragom osobom provedete trenutke za pamćenje, počnite sa planovima.

Bik

Iako još dosta stvari treba završiti, uz podršku proverenih saradnika i vaše maksimalno angažovanje ne bi trebalo da nešto zaostane. Pokušajte da pokažete nešto više želje i volje da razumete i drugu stranu i prateće ne baš povoljne okolnosti, piše Astroputnik.

Blizanci

Visok nivo pozitivne energije i adrenalina pratiće Blizance ove srede da bi se mogli razleteti na sto strana. Pričuvajte nešto energije i za praznike. Ponekad nije loše zameniti uloge i pokušati staviti se u poziciju druge strane, kompletna situacije izgleda začuđujuće drugačije. Pokušajte.

Rak

Dosta obaveza očekuje većinu Rakova i ove poslednje srede u godini da se uz veliku potrošnju mentalne i fizičke energije izbore sa mnogobrojnim obavezama. Bez nekih većih talasanja na vašem ljubavnom moru  tokom ovog dana.

Lav

Lavovi bi trebalo da su već finiširali sve obaveze za ovu godinu, i spremni i raspoloženi dočekuju dolazak nove. Par izazovnih prilika na vašem ljubavnom horizontu moglo bi da bude danas, a na vama je da se odlučite  koja vam opcija više odgovara.

Devica

Vredne Device i tokom ovog dana će se najviše baviti proverom svih detalja vezanih za završetak ove poslovne godine, pre nego što je definitivno arhiviraju. Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ove srrede. Budite strpljivi.

Vaga

Opušten i miran dan očekuje Vage na polju profesionalnih aktivnosti, eventualno privođenje kraju nekih sitnica ukoliko ih ima. onekad nije loše biti strpljiv i  saslušati poneku kritiku, naročito ako ćete iz nje izvući pouku.

Škorpija

Iako sa velikim osećajem umora i iscrpljenosti Škorpije ispraćaju staru godinu, ipak sve obaveze uspećete da završite na vreme. Nema naznaka nekih konkretnih akcija i poteza u sferi ljubavi tokom ovog dana.

Strelac

Nije isključeno da vas tokom ovog dana očekuju manji zastoji u finišu realizacije zacrtanih profesionalnih ciljeva. Nerviranjem nećete mnogo toga postići, već strpljivo rešavajte probleme jedan po jedan.  Potrudite se da bar približno odgovorite na znake pažnje koje vam poklanja draga osoba.

Jarac

Opušteno i bez naznaka nekih većih izazova na vašem polju poslovnih aktivnosti tokom ove srede. Sve poslovne obaveze trebalo bi da su profesionalno  odrađene. Iz ugla Jarčeva nema nagoveštaja većih ljubavnih bura, ali nešto veće talasanje mogla bi da izazove pojava stare simpatije, koja ima još nešto da vam kaže i pokaže.

Vodolija

Vodolije bi trebalo da se maksimalno potrude da finalizuju stare nezavršene obaveze u ovoj godini, kako vas ne bi sačekala gomila u novoj, a onda eto zbrke u glavi. Ukoliko želite da novo poznanstvo preraste u nešto više, moraćete da se potrudite i date svoj doprinos. Dosta toga zavisi od vas.

Ribe

Naporno i pipavo traženje kompromisnih rešenja očekuje vas i tokom ovog dana. Ipak postoje realne šanse da sve završite kako treba uz doduše malo više nerviranja. Iskušenje na ljubavnom planu danas bi mogla  da izazove pojava nove intrigantne osobe.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram