Dnevni horoskop za 30.11: Ribe, oprezno potpisujte dokumenta

Foto: VOTAVA / AFP / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 30. novembar 2020. godine.

Ovan

Vrlo dobar dan za profesionalnu preduzimljivost i preuzimanje inicijative u sferi posla. Tipični Ovnovi mogli bi da očekuju i  nešto žučniju verbalnu diskusiju sa poslovnom konkurencijom. Prvog dana u sedmici imate vrlo povoljnu klimu za bar jedan osvajački ljubavni pohod, pod uslovom da ste raščistili dileme iz prošlosti.

Bik

Vrlo dobar početak radne sedmice mogu da očekuju tipični predstavnici Bikova. Nema danas nepremostivih prepreka, samo nemojte da se rasplinete na više strana istovremeno. Vrlo dobar dan očekuje vas i na vašem ljubavnom horizontu. Moguć poziv od stare simpatije.

Blizanci

Voljni momenat i veliko poslovno angažovanje biće vidljivi kod većine Blizanaca tokom ovog ponedeljka, pa bi i rezulatati trebalo da budu veći od očekivanih. Fina priča i novi kontakti trebalo bi da vam danas idu od ruke, dovoljno za flert i strast, za nešto ozbiljnije sačekajte povoljniji ljubavni period.

Rak

Od početka prvog radnog dana u sedmici čekaju vas velike obaveze i povećan obim posla. Rakovi sve postižu samo da se dovoljno dobro organizuju i zatraže minimalnu pomoć.  Nemojte da vas iznenadi ljubavna varnica koja može danas zaiskriti u poslovnom okruženju, piše Astroputnik.

Lav

Za očekivati je da tipični Lavovi u novu radnu sedmicu krenu punom parom sa visokim ciljevim ali i sa realnim izgledima da većinu tih ciljeva uspešno realizuju. Ovaj dan  mogao bi da donese osobama rođenim u astrološkom znaku Lava  potencijalno iskušenje na bazi strasti, flerta ili kraće ljubavne avanture.

Devica

Manje više trebalo bi da je sve pod kontrolom kod osoba rođenih u znaku Device na profesionalnom planu, sa minimalnim šansama da se bilo šta bitno poremeti. Ništa kapitalno novo nema na ljubavnom vidiku Devica ovog ponedeljka, kao da ste se malo uspavali.

Vaga

Početak radne sedmice donosi Vagama pozitivno raspoloženje i izražen elan da se angažuju na više strana, pa čak i da priskoče u pomoć onima kojima je to potrebno. Oni predstavnici ovog znaka koji su željni krupnih promena u sferi ljubavi, mogu krenuti punim gasom u susret novim prilikama već koliko od danas.

Škorpija

Najtipičniji predstavnici Škorpija trebalo bi da praktično samo nastave tamo gde su stali – dakle punom parom, krupnim koracima ka profesionalnim ciljevima. Vrlo dobar dan za koketiranje i da pokažete svu raskoš zavodničkog šarma. Pričuvajte se nekog zluradog komentara.

Strelac

Nove ideje i razmišljanja o nekim  budućim planovima već  bi mogli da dođu u razmatranje, ali Strelčevi bi danas valjalo prvenstveno da se pozabave zaostalim obavezama iz prethodnog perioda. Prosečan dan sa prosečnim očekivanjima, sličnim nivoom angažovanja i vrlo verovatno takvim i epilogom na kraju u sferi ljubavi za većinu tipičnih predstavnika ovog znaka.

Jarac

Izvesno sasvim pozitivan radni dan pre svega za one Jarčeve koji su već na stabilnom profesionalnom putu, nema naznaka neprijatnih iznenađenja i razloga za veće trzavice. Tipični predstavnici ovog znaka uglavnom drže pod kontrolom i ljubavnu sferu, pa ništa neočekivano ne bi trebalo da poremeti i današnje ljubavne tokove.

Vodolija

Dobar start nove radne sedmice, dan nije loš za reorganizaciju i ubrzanje realizacije od ranije prihvaćenih obaveza, ali ne forsirajte brze izmene planova. Ako ste tipična Vodolija potrudite se da signale koji vam stižu od nove simpatične osobe uzmete u razmatranje, nemojte biti slepi kod očiju.

Ribe

Nove ideje naviru a trebalo bi danas biti oprezan prilikom potpisivanja važnih dokumenata. Mirno more očekuje vas na polju emotivno-ljubavnih relacija. Nema nagoveštaja nekih bitnijih promena.

***Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram