Dnevni horoskop za 30.11: Rak se sreće sa starom simpatijom

Monika Beluči
Monika Beluči, Foto: Ciao Pix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 30.11.2021. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Još jedan veoma dobar i profesionalno efikasan radni dan očekuje osobe rođene u znaku Ovna. Potrebno je samo da i ostatak iz okruženja isprati vaš jak tempo.

Ljubav: Nema najave nekih posebno loših scenarija za današnji dan, uglavnom sve držite pod kontrolom. Više razgovarajte, piše Astroputnik.

Zdravlje: Prokontrolišite endokrini sistem.

Bik

Posao: Uprkos kvalitetnom radu i profesionalnom odnosu prema poslu, većinu tipičnih Bikova i danas očekuju ispitivački razgovori sa nadređenim osobama.

Ljubav: Mogući su nesporazumi u komunikaciji sa voljenom osobom. Kao da niste na istim talasnim dužinama.

Zdravlje: Pad imuniteta, moguća prehlada.

Blizanci

Posao: Najviše aktivnosti tokom ovog radnog dana većina Blizanaca usmeriće ka proširivanju kruga poslovnih saradnika i otvaranju vrata za ambicioznije profesionalne projekte.

Ljubav: Pred slobodnim predstavnicima se mogu otvoriti mogućnosti za obnovu kontakta sa bivšim emotivnim partnerom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Mnogo radnih zadataka za ovaj dan tipični Rakovi imaju na umu, ali biće sasvim zadovoljavajuće ako uspešno realizujete polovinu od očekivanog.

Ljubav: Oni koji su zadovoljni aktuelnim stanjem u svom ljubavnom životu trebaju da se posvete još više dragoj osobi, druženjima sa zajedničkim prijateljima i uživaju.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Bićete dekoncentrisani verovatno iz razloga što se pritisak obaveza na vas povećao do granica izdržljivosti. Ne žurite sa nametanjem svojih stavova.

Ljubav: Opušteno druženje i lagana priča bez velikih očekivanja sa dragom osobom, jesu najrealniji scenario za ovaj dan.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Devica

Posao: Nemojte sebi dozvoliti da vaša dekoncentrisanost utiče na vaš status u poslovnom okruženju. Budite oprezni sa rokovima završetaka ugovorenih poslova.

Ljubav: Za očekivati je da se najviše pozabavite analizom sopstvenog ponašanja u ovoj sferi. Mogući su ljubomorni komentari druge strane.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Veoma je bitno da budete maksimalno fokusirani i koncentrisani na ono što radite, jer su mogući propusti.

Ljubav: Moguće neko putovanje u inostranstvo, i to u društvu prijatelja. Dobar je inače period za druženje, za izlaske provod i uživanje.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih i bakterijskih infekcija.

Škorpija

Posao: Dosta nervoze i napetosti u odnosima sa poslovnim okruženjem je pred Škorpijama, najviše zbog povećanog obima posla definisanog rokovima.

Ljubav: Najmanje ljubavnih briga imaće one Škorpije koje današnje ljubavne izazove preguraju sa što manje priče i verbalnih konflikata.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Strelac

Posao: Ovaj dan može doneti tipičnim Strelčevima više razloga za nezadovoljstvo, uz previše potrošene i rasute energije na pokušaje da stvari dovedete na zadovoljavajući nivo.

Ljubav: Postoje neke situacije koje vam smetaju u ponašanju drage osobe, ali sada nije vreme da ih preterano analizirate.

Zdravlje: Racionalnije koristite energetske resurse.

Jarac

Posao: Većinu postavljenih radnih zadataka osobe rođene u znaku Jarca danas uspevaju da ostvare, mada nešto teže i sporije, zbog mogućih nesporazuma na polju komunikacije.

Ljubav: Imaćete vrlo povoljnu astrološku klimu da radite na stabilizaciji postojećih partnerskih odnosa, ali i da nekom sitnicom iznenadite voljenu osobu.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Vodolija

Posao: Tipični predstavnici Vodolije danas bi mogli da naprave jedan od uspešnijih poslovnih poteza, pod uslovom da dobro taktički prepoznaju situaciju i trenutak delovanja.

Ljubav: Umesto da držite predavanja i suviše kritikujete, bolje pronađite način za opušteniji pristup. Nema potrebe da komplikujete stvari.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Korektan i radni dan u granicama realnih očekivanja, očekuje većinu osoba rođenih u znaku Riba. Potrudite se da ne reagujete burno na poneki kritički komentar.

Ljubav: Što se današnjih potencijalnih ljubavnih dešavanja tiče, bilo bi dobro da vi previše ne analizirate, ocenjujete i kritički posmatrate svaki potez drage osobe.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, infekcija.

***

#related-news_1

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli