Dnevni horoskop za 30. 10: Strelac gubi strpljenje

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pročitajte dnevni horoskop za 30. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Strogost i kritika  prema sebi ne popuštaju, te pokušajte da to ne prenosite na druge. Uključite istinske emocije u svoje odluke jer ćete kasnije imati koristi i od njih.

Bik

Trenutno vas zanima status svih odnosa pa i onih na poslu. Ne dozvoljavate nikome da vam da savet niti da vam ukaže na greške, što može biti uzrok svađa sa okolinom.

Blizanci

U kući su mogući problemi dok na poslu pokušavate da unesete neke novine. Preuzimate previše odgovornosti na sebe pa zbog toga zanemarujete zdravlje.

Rak

Prisvajate partnera kao da se plašite da će vas napustiti, što se svakako neće desiti. Ma koliko se umirili, nećete uspeti da obuzdate posesivnost.

Lav

U domu se ponašate distancirano i hladno, jer samo razmišljate o poslu i novcu. Partner želi konstruktivnu raspravu, a vi uporno bežite.

Devica

Opsedaju vas osećanja koja izazivaju potrebu da se dokazujete, jer drugačije ne umete da iskažete potrebe koje krijete. Tražite sigurnost na pogrešnom mestu.

Vaga

Nemojte se ljutiti na druge zbog ličnog nezadovoljstva. Pokušajte da oslušnete svoja osećanja i dobro procenite šta je to što trenutno može da vam donese mir.

Škorpija

Odlično pazite šta ćete i kome ćete reći ono o čemu razmišljate. Uspostavljate balans na dnevnom nivou, što ćete se pozitivno odraziti na vaše zdravlje.

Strelac

Odgovara vam energija koja preovladava jer možete da imate kontrolu. Sem potpune kontrole, trenutno vam fali i strpljenja, a kroz komunikaciju se to najbolje vidi.

Jarac

Komunikacija na poslu nije na zavidnom nivou, ali ipak uspevate da se sporazumevate. Zaljubljenost vam vraća osmeh na lice.

Vodolija

Posao i njegovo razvijanje je sada ono što vas najviše interesuje. Partner je impulsivan i nema kontrolu nad rečima koje izgovara, pa bi bilo dobro da budete direktni i ne zaobilazite odgovore.

Ribe

Trenutno nemate volje da pričate o svojim emocijama niti da diskutujete na temu tuđih. Povlačenje u sebe vas nekada košta objektivnih uvida koji drugi mogu da vam pruže.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram