Dnevni horoskop za 30. 1: Rak pravi grešku u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 30. januar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nedelja je dan koji bi tipični predstavnici Ovnova trebalo da provedu u opuštenoj atmosferi, regenerisanja i prikupljanja energije za buduće obaveze.

Ljubav: Opuštene situacije daju dobru osnovu da pokrenete i uspešno odradite bar jedan konkretan potez u sferi ljubavi.

Zdravlje: Osetljivost kostiju i zglobova.

Bik

Posao: Drugi dan vikenda vrlo je povoljan za većinu Bikova da se pozabave reorganizacijom svojih poslovnih planova, čija realizacija to zahteva.

Ljubav: Tokom ove nedelje možete očekivati intenzivnije raščišćavanje začkoljica na polju ljubavnih odnosa. Bilo bi dobro da budete otvoreni i iskreni.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa kolenima.

Blizanci

Posao: Pred osobama rođenim u znaku Blizanaca nalazi se solidan radni dan za dugo odlaganu proveru svega urađenog u prethodnom poslovnom periodu.

Ljubav: Veoma prijatno iznenađenje u sferi ljubavi za očekivati je da vam danas priredi draga osoba.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Ovo nije najpovoljniji dan za Rakove koji su planirali neke obimne kućevne poslove. Biće vam potrebna pomoć nekog od najbližih.

Ljubav: Od drugih obaveza vrlo verovatno nećete ni primetiti osobu pored sebe. Ne dozvolite da se oseti zapostavljeno.

Zdravlje: Povedite računa o sitnijim povredama.

Lav

Posao: Prosečan dan nalazi se pred najtipičnijim Lavovima, makar za obavljanje osnovnih obaveza. Samo vaši nerealno visoki ciljevi mogu izazvati dozu nezadovoljstva.

Ljubav: Nešto slično možete očekivati i na polju ljubavnih relacija – prilično miru atmosferu i zadovoljavajući nivo partnerskih odnosa.

Zdravlje: Prokontrolišite rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Devica

Posao: Tokom većeg dela ovog dana Device bi mogle da očekuje nekoliko situacija u kojima će morati da se dogovaraju i razjašnjavaju neke situacije iz prethodnog perioda.

Ljubav: Dobar i precizan plan u vezi zajedničkih aktivnosti sa dragom osobom danas će najverovatnije pretrpeti značajne izmene, ako uopšte imate nameru da ga realizujete.

Zdravlje: Obratite pažnju na zglobove i sitne kosti, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Nije loš dan da tipične Vage odrade bezmalo sve što su planirale, ali i da odvoje dovoljno vremena za odmor i rekreativne aktivnosti.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi direktna izjava ljubavi osobe koja vas duži period prati i posmatra čežnjivim pogledom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Većinu osoba rođenih u znaku Škorpije danas čeka vrlo sličan dan prethodnom. Tekućih obaveza ima, a uz to naziru se i neki novi poduhvati.

Ljubav: Stare simpatije su u senci, a novih nema na vidiku. Bar tako će biti danas na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Strelac

Posao: Prilično raspoloženi Strelci tokom ove nedelje poguraće i neke koji su se malo uspavali. Naravno, ne očekujte da svi prate vaš ritam.

Ljubav: Što zbog vaše potencijalne jednostranosti, što zbog grešaka iz prošlosti, tek možete očekivati manje verbalne nesuglasice sa dragom osobom.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Jarac

Posao: Nametnute obaveze tokom ovog dana mogu poprilično iznervirati većinu Jarčeva. Potrudite se da dozu nezadovoljstva usmerite isključivo na rad.

Ljubav: Nije dobro da nervozu prenosite na ljubavnu sferu. Niko nije kriv za vaš loš dan.

Zdravlje: Hronične reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Tipične Vodolije danas neće biti u najboljem raspoloženju za iole ozbiljnije poslovne dogovore. I vama je potreban predah.

Ljubav: Bilo bi lepo da izgladite manje nesporazume sa voljenom osobom. Nema razloga da budete tvrdoglavi.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Ribe

Posao: Manje-više sličan dan prethodnom mogu očekivati tipični predstavnici Riba. Strpite se još malo sa pokretanjem ideja za krupne poslovne promene.

Ljubav: Određeni signali promena u vašem ljubavnom životu već se mogu nazreti. Pratite ih, ali ništa ne požurujte. Neka ide sve svojim tokom.

Zdravlje: Osetljivost grla i disajnih puteva.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram