Dnevni horoskop za 30. 1: Lava čekaju neplanirani troškovi

dnevni horoskop
Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde poručuju za 30. januar 2021. godine.

Ovan

Posao: Prilično naporan radni dan očekuje većinu Ovnova. Uz dosta već isplaniranih obaveza, vrlo je izvesno da vam se nametnu još neke sitne, onako sa strane.

Ljubav: Većina astroloških aspekata daje vam dobru osnovu da se dodatno angažujete na polju emotivno-ljubavnih odnosa. Realno je da vas očekuje prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Bik

Posao: Povoljan dan nalazi se pred tipičnim Bikovima, naročito ako su planirali da najviše vremena i energije posvete sebi i nekom hobiju.

Ljubav: Ovaj dan bi trebalo da bude u granicama već poznatih dešavanja na polju ljubavnih relacija. Uživajte u dobrim stvarima, pokušajte da korigujete sitnice kojima niste zadovoljni.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Blizanci

Posao: Iako ste možda planirali da veći deo ove subote odmarate, nemojte da vas iznenade pozivi za pomoć, koje nikako ne možete ignorisati.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, nije mudro da odlažete važan razgovor sa voljenom osobom. Budite korektni, ali i čvrsti u svom stavu.

Zdravlje: Vrlo dobro, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Tokom većeg dela prvog dana vikenda Rakove čeka dosta razgovora, ali i par nesporazuma sa najbližim saradnicima. Pokažite dovoljno razumevanja za tuđe ideje.

Ljubav: Na polju emotivnih odnosa nije sve baš pod vašom kontrolom, ali to nije ni neophodno, ukoliko imate dovoljno poverenja u voljenu osobu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Pročitajte još:

Lav

Posao: Ako uspete da sprovedete okvirni plan, imate odlične šanse da kraj dana dočekate zadovoljniji nego što ste očekivali. Mogći neplanirani troškovi.

Ljubav: Samo dobro pripremljen plan i konkretno delovanje može dati zadovoljavajuć rezultat u sferi ljubavi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Marljive Device i danas će imati prilično obaveza koje bi trebalo u skladu sa svojom prirodom planski i na vreme da završe bez problema.

Ljubav: Još bolji astrološki aspekti pratiće vas na polju emotivno-ljubavnih odnosa. Uz vaš aktivan doprinos, realno je da vas potpomogne i ono nevidljivo zrno sreće.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Vaga

Posao: Ovaj dan bi mogao da protekne u prilično opuštenoj atmosferi, bar kod najtipičnijih Vaga. Ono osnovno odradite, ostalo ostavite za neki drugi dan.

Ljubav: Malo je verovatno, ali ako bude važnih ljubavnih tema za diskusiju sa voljenom osobom, bilo bi dobro da ih nekako odložite za bolji period.

Zdravlje: Više brinete nego što ima realnih razloga.

Škorpija

Posao: Tokom ovog dana, većina Škorpija trebalo bi da bude solidno raspoložena i poletna za obavljanje svih planiranih poslova. Nemojte se samo preforsirati.

Ljubav: Danas vas očekuje bar jedna situacija u sferi ljubavi, koja zahteva dosta strpljenja i taktičnosti, kako biste izbegli veće nesporazume sa dragom osobom.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Strelac

Posao: Prvi dan vikenda donosi dosta posla tipičnim Strelcima, posebno u segmentu komunikacije i organizacije, pa će biti potrebno precizno i jasno dati instrukcije i detalje saradnicima.

Ljubav: Trebaće vam dosta podrške i razumevanja od drage osobe kako biste danas što lakše prebrodili par kriznih situacija u sferi ljubavi.

Zdravlje: Pokušajte da napravite što bolji balans između rada i odmora.

Jarac

Posao: Verovatno ništa posebno, ali u granicama korektnog i profesionalnog, trebalo bi da bude ovaj prvi dan vikenda za većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Jarca.

Ljubav: Kada je reč o dešavanjima u sferi ljubavi, tu se može najaviti vrlo dobar dan da zablistate u nekoj konkretnoj akciji osvajanja nečijih simpatija.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Prvi dan vikenda nije povoljan dan da predstavnici Vodolija započinju važne razgovore i pregovore o novim profesionalnim projektima.

Ljubav: Briga, onih manjih, moglo bi da bude u sferi ljubavi, što zbog vaše nesmotrenosti, što zbog nešto krućih stavova drage osobe.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Ribe

Posao: Evo prilike da se tipični predstavnici ovog sazvežđa malo opuste i uživaju u nekom hobiju ili aktivnosti koja će im prijati.

Ljubav: Moguće je novo zanimljivo poznanstvo, pa eto prilike da zablistate i provedete dan u prijatnom i zanimljivom društvu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram