Dnevni horoskop za 30.05: Ribe, prepustite se ljubavi bez mnogo filozofiranja

Sara
Foto: splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šta nam zvezde poručuju?

Ovan

Još jedan veoma dobar i profesionalno efikasan radni dan očekuje osobe rođene u znaku Ovna. Mogući su manji zastoji zbog usklađivanja sa sporijim saradnicima. Nema najave nekih posebno loših scenarija, ali danas vam većina stvari u sferi ljubavi nekako izmiče iz ruku. Što se tiče zdravlja, osim doze nestrpljenja, ništa bitno za veliku zabrinutost.

Bik

Malo bolja organizacija i odmah za nijansu produktivniji tipični Bikovi na poslovnim zadacima. Potencijalni verbalni nesporazumi sa nadređenima mogu izazvati napetost. Drugi dan u sedmici trebalo bi da bude kopija prethodnog na polju emotivno – ljubavnih dešavanja, uz moguće prijatno iznenađenje od voljene osobe. Prokontrolišite krvni pritisak.

Blizanac

Najviše aktivnosti tokom ovog radnog dana, većina Blizanaca usmeriće ka proširivanju kruga poslovnih saradnika, i otvaranju vrata za ambicioznije profesionalne projekte. Ono što se bude nudilo pred vašim očima, za očekivati je da bude manje zanimljivo od onoga što se dešava iza vaših leđa, po pitanju emotivno – ljubavnih odnosa.Obratite pažnju na osetljivost grla i respiratornog sistema.

Rak

Dosta radnih zadataka za ovaj dan tipični Rakovi imaju na umu, ali biće sasvim zadovoljavajuće ako uspešno realizujete polovinu od očekivanog.Oni koji su zadovoljni aktuelnim stanjem u svom ljubavnom životu neće imati razloga za brigu, a onima koji bi nešto da menjaju , hrabro napred. Zdravlje je vrlo dobro.

Lav

Solidan dan nalazi se pred Lavovima koji žele uspešno da završe prethodni poslovni ciklus. Opušteno i ne žurite sa pokretanjem novih ideja, i nametanjem svojih stavova. Sa više strana danas vas vrebaju potencijalne ljubavne mine neprijatnih iznenađenja. Potrudite se da prođete sa što manjom kolateralnom štetom. Bez većih zdravstvenih upozorenja za danas.

Devica

Uprkos kvalitetnom radu i profesionalnom odnosu prema poslu, većinu tipičnih Devica danas čekaju podozrivi i ispitivački pogledi od nadređenih osoba. Danas nema nagoveštaja za bitne promene u vašem ljubavnom životu. Za očekivati je da se najviše pozabavite analizom sopstvenog ponašanja u ovoj sferi. Zdravlje je vrlo dobro.

Vaga

Odličan radni dan imaće najtipičniji predstavnici ovog astrološkog znaka, bilo da zavrašavaju prethodno započete obaveze ili da iniciraju nove poslovne zadatke. Opušteno druženje i lagana priča bez velikih očekivanja sa dragom osobom, jesu najrealniji scenario. Bez većih zdravstvenih upozorenja.

Škorpija

Manje više sasvim soidan radni dan, očekuje većinu osoba rođenih u znaku Škorpije. Mogući su preliminarni razgovori o novim poslovnim idejama. Zanimljiv bi mogao biti ovaj dan i u sferi ljubavi, a vi dajte svoj doprinos, u skladu sa željama i mogućnostima. Zdravlje uglavnom stabilno.

Strelac

I ovaj dan može doneti tipičnim Strelčevima dobre rezultate i više razloga za zadovoljstvo, samo uz previše potrošene i rasute energije na usputne delatnosti. Drugi dan u sedmici nije ni blizu vašeg optimalnog ljubavnog izdanja, pa je stvar mudrosti da inicijativu, ako se ukaže prilika, prepustite drugoj strani. Zdravlje sasvim zadovoljavajuće.

Jarac

Većinu postavljenih radnih zadataka osobe rođene u znaku Jarca danas uspevaju da ostvare bez većih poteškoća. Imaćete vrlo povoljnu astrološku klimu da radite na stabilizaciji postojećih partnerskih odnosa, ali i da nekom sitnicom iznenadite voljenu osobu. Bez značajnijih zdravstvenih upozorenja.

Vodolija

Tipični predstavnici Vodolije danas bi mogli da naprave jedan od uspešnijih poslovnih poteza, pod uslovom da dobro taktički prepoznaju situaciju i trenutak delovanja. Na drugoj strani, najmanje ljubavnih briga imaće one Vodolije koje današnje ljubavne izazove preguraju sa što manje priče i kritika. Zdravlje sasvim solidno.

Ribe

Korektan i radni dan u granicama realnih očekivanja, očekuje većinu osoba rođenih u znaku Riba. Potrudite se da ne reagujete burno na poneku kritiku. Što se današnjih potencijalnih ljubavnih dešavanja tiče, bilo bi dobro da  previše ne analizirate, prepustite se talasu emocija. Za danas bez zdravstvenih upozorenja, piše Astroputnik.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram