Dnevni horoskop za 3.9: Petak u znaku važnog susreta za Vage

Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 3. septembar 2021. godine.

Ovan

Bez forsiranja svojih stavova, danas bi bilo poželjno da pokažete izvesnu dozu fleksibilnosti i razumevanja prema ostalima koji ne mogu da isprate vaš tempo. Znaci pažnje i suptilnih osećanja koje usmerite ka voljenoj osobi trebalo bi da vam se danas višestruko isplate, piše Astroputnik.

Bik

Prilično dobra komunikacija i organizacija daju vam dobru osnovu da najvažnije profesionalne obaveze završite na vreme i u granicama realnih očekivanja. Moguć kraći poslovni put. Kompletna atmosfera na ljubavnom planu trebalo bi da bude pretežno vedra i naklonjena tipičnim Bikovima, pa eto još jednog razloga za zadovoljstvo.

Blizanci

Nepremostivih prepreka za vas tokom ovog dana nema u najavi, što će rezultirati odličnim rezultatom i dobrim raspoloženjem. Iako je malo verovatno da to bude nešto kapitalno, budite otvorenog srca i uma, moguće je bar u kraćim vremenskim intervalima da uživate u nekom flertu, neobaveznom ćaskanju.

Rak

Nastavite tamo gde ste stali, vredno i marljivo odrađujte profesionalne obaveze i razloga za brigu tokom ovog petka za vas nema. Previše očekujete od osobe koja vam se dopada, budite za nijansu strpljiviji i poradite malo na kriterijumima.

Lav

Za očekivati je da ovaj petak dočekujete psihofizički umorni, ali nema razloga za veliku brigu uz malo bolju organizaciju sve ipak ostaje pod vašom kontrolom. Danas ne bi bilo dobro da bilo šta forsirate, naročito duge priče i detaljne analize pojedinih obostranih postupaka.

Devica

Danas bi bilo dobro da završite sve započeto, i po mogućstvu izbegnete oštrije verbalne konflikte sa neistomišljenicima koji vas okružuju. Poslušajte savet nekog iskusnijeg saradnika. Nije realno očekivati danas da se dogode neke kapitalno krupne promene u sferi ljubavi. prijalo bi vam društvo prijatelja ili neki izlazak.

Vaga

Vrlo značajan susret mogu da očekuju Vage na poslovnom planu, što bi moglo da pokrene neke nove pozitivne preokrete u narednom periodu. Samo napred. Potrudite se da da što više vremena posvetite dragoj osobi, smanjite obaveze i pokušajte da nađete prostora samo za vas dvoje.

Škorpija

Moguće je da vas i ovog petka očekuje neka nova poslovna ponuda ili vid saradnje koju ne bi trebali propustiti. Potrudite se da pokažete dovoljno razumevanja za potrebe druge strane, samo tako ćete izbeći veće nezadovoljstvo. Dovoljno je da negde izađete, prošetate.

Strelac

Tipični Strelčevi trebalo bi danas da budu zadovoljni okončanjem za njih jednog veoma napornog, ali ipak dosta uspešnog poslovnog perioda. Obratite dovoljno pažnje na formalnosti i neke nezavršene obaveze iz prethodnog perioda. Potencijalni sukob mišljenja sa voljenom osobom po nekim bitnim pitanjima možete prevaziđi ukoliko se oboje odlučite na neophodne ustupke.

Jarac

Vrlo dobra završnica ove radne nedelje je pred tipičnim Jarčevima. Neki novi poslovni vidici se polako naziru. Budite opušteni. Bez većih promena na vašem ljubavnom planu tokom ovog petka, što daje priliku da uživate u postojećim parterskim odnosima.

Vodolija

Iako vas očekuje prilično obaveza uspećete sve da završite uz doduše malo veću potrošnju energije. Dovoljno pažnje i razumevanja potrebno je vašoj dragoj osobi. Nemojte samo misliti na sebe.

Ribe

Uz pomoć osoba iz vašeg neposrednog poslovnog okruženja imate realne šanse da ovu radnu nedelju okončate na sasvim zadovoljavajući i uspešan način. Povoljni su aspekti za susret sa novom simpatičnom osobom sa kojom bi mogli da provedete izvesne romantične trenutke. Petak je, opustite se.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram