Dnevni horoskop za 3. 9: Ovan je malo nervozan

dnevni horoskop
Foto: Netflix / Everett / Profimedia

Dnevni horoskop za 3. septembar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Romantični ste i pomalo napeti. Otpustite tu negativnu energiju i pozabavite se ljubavnim temama.

Bik

Tražite rešenje za iznenadni problem koji preti da vas finansijski oslabi. Fizički se iscrpljujete kroz bespotrebne rasprave, a vreme je da se okrenete sebi i svojim potrebama.

Blizanci

Kako na poslu tako i u emotivnim odnosima postoji neki pritisak kojeg ne možete da se rešite. Pripazite na količinu tečnosti koju unosite i ne pozajmljujte novac.

Rak

Očekujete neko bitno finale koje se tiče poslovnih planova i samo vas to zanima. Nepoverljivi ste prema partneru.

Lav

Osećate se napadnuto od strane jednog člana porodice koji na silu želi nešto od vas. Probajte da ne reagujete burno jer je to sve prolazno.

Devica

Raspoloženi ste za lenčarenje i odmaranje jer vas je umorilo sve proteklih dana. Tome svemu dodajte uživanje i relaksaciju sa partnerom ili nekim bliskim prijateljem.

Vaga

Dobijate neke nove ideje, ali niste sigurni da li je pametno da odmah krenete u realizaciju. Pokušavate da uskladite spavanje sa gomilom obaveza koje su vas odjednom  pritisle.

Škorpija

Naglašena emotivnost i želja za begom u neki trenutni odnos koji puca od strasti će obeležiti ovaj dan.

Strelac

Komunikacija vam ove nedelje ne ide od ruke i ne znate kako da se postavite. Kako na poslu tako i u emotivnim odnosima postoji neki pritisak kojeg ne možete da se rešite.

Jarac

Na poslu trpite dosta od kolega koji postavljaju noge vama i samom poslu, vreme je da prestanete da trpite i promenite stav. Svakodnevno izlaganje stresu utiče na vaš metabolizam.

Vodolija

Trpite jak pritisak jer potencijalnog partnera vidite kao neprijatelja, razmislite da li je do vas ili do druge osobe. Na poslu se osećate kao gubitnik, a zapravo samo morate da pojačate efikasnost.

Ribe

Sada se jasno pojavljuju i pokazuju putevi kojima morate da idete i kojima morate da stremite. Prestanite da bežite od odgovornosti prema sebi.