Dnevni horoskop za 3.8: Vagu čekaju neprijatna iznenađenja

Psihologija i astro 02. avg 202116:06 > 03. avg 2021 08:03
Foto: Netflix / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 3. avgust 2021. godine.

Ovan

Postoji mogućnost da sve što je vezano za realizaciju nekih dogovora bude ili komplikovano ili prolongirano tokom ovog dana. Ukoliko ste se odlučili da odete na godišnji odmor to je pun pogodak u ovom trenutku, piše Astroputnik.

Bik

Bikovi bi mogli biti jako nervozni u kontaktima sa poslovnim saradnicima, najviše zbog toga što postoji neusklađenost i nerazumevanje po vama veoma bitnim pitanjima. Usporena i sužena komunikacija očekuje vas danas sa dragom osobom.

Blizanci

Verovatno će ritam ići jedan korak napred dva nazad, ali i to nije loše da bi proverili svoje planove i obaveze. Primedbe i razloge za nezadovoljstvo zbog ponašanja voljenje osobe, bilo bi mudro da odložite za neki drugi dan.

Rak

Pokušajte da izbegnete ishitrene odluke i prebrze zaključke. Nema razloga da bilo šta požurujete. Veoma je važno da budete spremni na kompromis zbog eventualnih promena raspoloženja drage osobe.

Lav

Sve prepreke koje se budu nameštale ispred vas tokom ovog dana pokušajte da rešavate na najbolji način, taktički osmišljenim potezima. Suštinski ovaj dan donosi stabilnu ljubavnu klimu, što bi trebalo prvenstveno da pogoduje svima koji već imaju jasno definisane i stabilne partnerske odnose.

Devica

Nije vreme za neke spektakularne promene i nove ideje, ostavite to za neki drugi period kada stvari budu jasnije. Ponašanje drage osobe prema vama je prilično korektno u ovom periodu, dok ste vi već više okrenuti sebi i nekim svojim dešavanjima, planovima, aktivnostima.

Vaga

Tokom ovog radnog dana, tipični predstavnici Vaga mogu očekivati par neprijatnih iznenađenja, pre svega od strane konkurencije. Vage koje su u emotivnim vezama mogu imati velike promene raspoloženja, i brojne oscilacije u komunikaciji sa dragom osobom. Balansirajte više.

Škorpija

Bez bitnijih promena na vašem poslovnom horizontu. Nastavite u svom ritmu i smanjite nervozu i napetost. Fokus vam danas možda neće biti na ljubavnoj sferi što zbog obaveza, što zbog drugih sfera interesovanja.

Strelac

Obratite pažnju da ne pravite greške i propuste, naročito sa papirologijom, ali i u dogovorima sa poslovnim partnerima. Biće vam danas potrebno malo više energije, ali i strpljenja sa dragom osobom, ukoliko želite da konce zadržite u svojim rukama.

Jarac

Bilo bi poželjno da preispitate sve ono što ste do sada uradili, eventualno izmenite ili ispravite neke sitnije greške. Ako budete mnogo vremena i energije potrošili na posao, onda će vam ostati vrlo malo za sferu ljubavi, a draga osoba će svakako reagovati.

Vodolija

Dosta teškoća u odnosu sa poslovnim saradnicima očekuje Vodolije, pa se potrudite da povremeno spustite loptu. Zbog poslovnih trzavica oni koji su u vezama mogu imati probleme u partnerskoj komunikaciji.

Ribe

Mogu se javiti neki sitniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje od strane nadređenih i omalovažavanje vašeg rada. Preispitivanje i korekcija ličnih stavova mogli bi vam biti od koristi za budući period.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram