Dnevni horoskop za 3. 6: Strelcu se u život vraća stara ljubav

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 3. jun 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Proverite da vam nešto od formalnih obaveza prema institucijama nije promaklo kako biste izbegli previde i plaćanje penala.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu danas. Ukoliko vam to odgovara, uživajte, a ukoliko pak želite nešto da menjate – menjajte.

Zdravlje: Moguća osetljivost stomaka, genitalne regije.

Bik

Posao: Iako je prvi dan vikenda, Bikovi se mogu suočiti sa povećanim brojem obaveza, kako nezavršenim iz prethodnog perioda, tako i nekim novim koje mogu iskrsnuti u poslednjem trenutku.

Ljubav: Suštinski neće vam ostati mnogo vremena i energije za bavljenje pitanjima sa ljubavnom tematikom. Biće povoljnijih prilika.

Zdravlje: Napravite balans između obaveza i odmora, piše Astroputnik.

Blizanci

Posao: Odličan dan je pred Blizancima ukoliko su planirali da se posvete nekoj fizičkoj aktivnosti ili hobiju i na taj način relaksiraju.

Ljubav: Obratite pažnju da ne dajete prevelika obećanja i lažnu nadu osobi koju ste nedavno upoznali a koja vas veoma privlači.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Posle dužeg vremena eto lepe prilike za opuštenu atmosferu i punjenje baterija za nove obaveze. Bilo bi dobro da malo izađete iz kuće danas.

Ljubav: Odličan je dan da se posvetite finim ljubavnim dešavanjima i bar jednu zamisao sprovedete u delo na obostrano zadovoljstvo. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Lavovima će ova subota biti najviše usmerena ka kućnim i porodičnim obavezama koje bi trebalo da obavite, ali će organizacija da bude malo lošija. Nemojte se suviše nervirati.

Ljubav: Bez nekih kapitalnih promena na polju ljubavnih relacija. Nedostaje vam motivacija.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Devica

Posao: Devicama će ova subota biti najviše usmerena ka kućnim i porodičnim obavezama. Ne bi valjalo da se previše umorite.

Ljubav: Bez nekih kapitalnih promena na polju emotivno-ljubavnih relacija. Nedostaje vam motivacija.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Vaga

Posao: Vrlo dobre okolnosti na vašem profesionalnom planu najavljuju pokretanje više inicijativa i dogovora. Samo napred.

Ljubav: Dobar dan na polju ljubavnih relacija valjalo bi iskoristiti, pre svega, ukoliko se nalazite pod utiskom svežih, novonastalih pozitivnih emocija izazvanih novim poznanstvom.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Evo jednog dana da Škorpije sprovedu bezmalo sve planirane obaveze kako su zamislile, bez neprijatnih iznenađenja. Bitno je da sve što započnete ili ste već započeli završite bez odlaganja.

Ljubav: Relaksirano ponašanje očekuje vas i u sferi ljubavi, uključite više strasti danas.

Zdravlje: Vodite računa o kardiovaskularnom sistemu.

Strelac

Posao: Bilo bi dobro da ovaj dan iskoristite za maksimalnu relaksaciju i odmor, jer vas već od početka radne sedmice očekuje pojačan obim obaveza.

Ljubav: Prosečan dan bez naglaska ka nekim spektakularnim dešavanjima očekuje vas u sferi ljubavi. Moguć je poziv stare simpatije za druženje, izlazak.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Jarac

Posao: Prilično dinamičan i uspešan dan je pred tipičnim Jarčevima, posebno onim pripadnicima koji imaju slobodu odlučivanja. Imajte ipak u vidu da vam nisu baš svi naklonjeni.

Ljubav: Malo odmorniji od poslovnih obaveza, imaćete dobar dan za poneku lepu i konkretnu akciju u sferi ljubavi.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Ukoliko razmišljate da napravite neke korenite promene u profesionalnom životu, povoljan je trenutak da se pozabavite dubljim analiziranjem i pripremom terena.

Ljubav: Na ljubavnom planu bilo bi dobro da izbegnete kratkotrajne strasne izlete, mogu vas skupo koštati.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Ribe

Posao: Velika je verovatnoća da vam zatraži pomoć neka draga osoba iz kruga prijatelja.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, trenutak nije među povoljnijima za pravljenje nekih ozbiljnijih planova i, što je još važnije, za njihovu uspešnu realizaciju. Budite strpljivi.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram