Dnevni horoskop za 3. 6: Pred Bikom lepo iznenađenje u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Luigi de Pompeis / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 3. jun 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Malo zatišje i nešto mirnija situacija na profesionalnom polju očekuje vas u odnosu na prethodne dane. Opuštenije ponašanje koristiće vam za bolju komunikaciju.

Ljubav: Aspekti ukazuju na moguće manje talasanje u vašem ljubavnom životu. Danas nije preporučljivo da forsiranom pričom dodatno komplikujete situaciju.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Bik

Posao: Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije, novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju.

Ljubav: Uživajte, prepustite se pozitivnoj energiji oko vas. Danas su moguća zanimljiva poznanstva.

Zdravlje: Opterećenost kičmenog stuba.

Blizanci

Posao: Solidno uspešan radni dan očekuje Blizance. Bez bitnijih promena i nagoveštaja krupnijih dešavanja na poslovnom planu, ipak je petak.

Ljubav: Imate ovog petka solidne uslove za lagano koketiranje, flert. Uživajte.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Za Rakove danas nema nepremostivih profesionalnih prepreka, privodite kraju sve što ste zacrtali za ovu sedmicu.

Ljubav: Dan je kao poručen da tipični predstavnici ovog znaka pokažu koliko su verni i odani voljenoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Moguće je da će vam se neočekivano pojaviti nova ponuda za posao. Lavovi bi ovo trebalo da dočekaju spremno.

Ljubav: Solidan dan za sve predstavnike ovog znaka koji imaju malo više slobodnog vremena, da ga posvete boljem upoznavanju potencijalne nove simpatije.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Devica

Posao: Za razliku od prethodnog radnog perioda, danas bi većina Devica mogla da bude profesionalno efikasnija i znatno zadovoljnija ostvarenim rezultatima.

Ljubav: Nije baš najpovoljniji dan za neke spektakularno velike ljubavne planove i konkretne akcije. Malo taktiziranja može dati bolje krajnje rezultate.

Zdravlje: Nema nagoveštaja za veće probleme u sferi zdravlja.

Vaga

Posao: Ne žurite sa realizacijom dobro proverenih i odvaganih poslovnih ideja. Danas je bitno da razmislite i o prihvatanju nove ponude.

Ljubav: Slobodni predstavnici ovog znaka i oni koji su željni i voljni da se zabave više nego što to rade uobičajeno, imaće danas povoljnu ljubavnu klimu za to.

Zdravlje: Mogući problemi sa alergijskim reakcijama.

Škorpija

Posao: Solidan radni dan očekuje većinu Škorpija, kao nagoveštaj pozitivnih promena koje vas očekuju u budućem periodu.

Ljubav: Komunikacija sa osobom koju ste nedavno upoznali danas bi mogla da se pretvori i u nešto ozbiljnije. Sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Dobar dan je pred Strelčevima na profesionalnom planu, prvenstveno da rutinski završe od ranije prihvaćene poslovne obaveze i zadovoljni okončaju ovu dinamičnu radnu sedmicu.

Ljubav: Ovaj dan razumevanja i pažnje sa vaše strane, ukoliko ne želite da se neke fine situacije u najavi iskomplikuju i odlože.

Zdravlje: Moguće sitnije povrede zglobova.

Jarac

Posao: Vrlo je realno da kraj radnog dana dočekate veoma zadovoljni ostvarenim poslovnim rezultatima i dogovorima, ali najverovatnije sa objektivno vrlo izraženim psihofizičkim umorom.

Ljubav: Povedite računa o disonantnim tonovima koji se povremeno pojavljuju u vašem odnosu sa dragom osobom. Danas bi bilo dobro da o svemu otvoreno razgovarate.

Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Nije loš dan za one Vodolije koje su zadovoljne aktuelnom poslovnom pozicijom, ali i za one druge koji bi da pokrenu inicijativu za promene.

Ljubav: I dalje se vrtite oko nekih osoba iz prošlosti pitanje je samo koliko će vam povratak na staro prijati.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Ribe

Posao: Tipični predstavnici Riba danas će imati veoma dobru radnu klimu da ostvare profesionalne ciljeve i preko najoptimističnijih očekivanja.

Ljubav: Manje-više stabilna situacija na vašem ljubavnom polju trebalo bi da takva ostane do kraja dana ukoliko vi nešto ne zakomplikujete.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram