Dnevni horoskop za 3.4: Vage da se spreme za neočekivan dan na poslu

Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 3. april 2023.

Ovan

Posao: Budite oprezni i pažljivo sagledajte postojeću poslovnu situaciju, posebno kada je u pitanju donošenje bitnih odluka.

Ljubav: Ukoliko razmišljate da porazgovarate sa dragom osobom vezano za neke konkretne buduće planove, evo povoljne prilike da to i uradite.

Zdravlje: Nema nagoveštaja većih zdravstvenih problema, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Bikovi bi ovog ponedeljka mogli da budu zatrpani poslovnim obavezama, što zbog nedovršenih starih, što nagomilavanjem novih.

Ljubav: Za očekivati je da vam i sticaj pratećih okolnosti bude na pristojnom nivou kompatibilnosti sa ličnim željama i očekivanjima.

Zdravlje: Grlo i respiratorni sistem može vam zadavati manje zdravstvene probleme.

Blizanci

Posao: Određene promene na polju organizacije i komunikacije, zahtevaće od većine Blizanaca da pokažu izvesnu dozu profesionalizma pre svega.

Ljubav: Izvesnu dozu strpljenja trebalo bi danas da pokažete na polju ljubavi i tako pokušate da izbegnete ishitrene poteze i odluke.

Zdravlje: Povremeni padovi energije mogu vam izazivati nervozu i napetost.

Rak

Posao: Bilo bi dobro da brojne obaveze koje vas očekuju rešavate etapno jednu po jednu i ne žurite, jer u žurbi možete i da pogrešite a posle sledi nerviranje.

Ljubav: Nema u najavi nekih kapitalnih dešavanja na vašem emotivnom planu. Ono što je najbitnije je da uživate u pažnji koju vam poklanja draga osoba.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Naporan početak radne sedmice je pred tipičnim Lavovima. Moraćete da se intenzivnije bavite zaostacima, greškama i propustima i tuđim i vašim.

Ljubav: Veoma je važno da budete pažljivi i svojim ponašanjem pojednostavljujte a ne dodatno komplikujete situaciju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Bez žurbe proverite sve detalje i realno procenite svoje mogućnosti, kako biste izbegli da se zatrpate obavezama.

Ljubav: Za neke od vaših konkretnih postupaka, biće potrebno dodatno objašnjenje dragoj osobi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Nepovoljni aspekti na početku sedmice će vam doneti neočekivane situacije i promena u poslovnom segmentu. Posebnu pažnju obratite na konkurenciju i osobe koje vam nisu baš naklonjene, pa shodno tome zauzmite stav i zaštitite svoju poslovnu poziciju.

Ljubav: Budite maksimalno strpljivi kada je u pitanju donošenje krupnih ljubavnih odluka u pitanju.

Zdravlje: Pokušajte da smanjite fizičko opterećenje i rasipanje energije.

Škorpija

Posao: Nemojte zaboraviti na nezavršene poslovne obaveze, pre nego što krenete u realizaciju novih poslovnih zadataka. Budite strpljivi i potrudite se da ne rasipate suviše energije.

Ljubav: Ovaj dan donosi energiju koja treba da bude usmerena na kvalitativno poboljšanje postojećeg odnosa.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Vrlo su dobre predispozicije da Strelčevi sa izraženom dozom samopouzdanja preuzmu inicijativu za pokretanje realizacije novih profesionalnih ideja. Potrebna vam je pomoć osoba od poverenja.

Ljubav: Problemi koji su kulminirali tokom prethodnog perioda sada se polako smiruju i vi možete naći pravo, zajedničko rešenje.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Jarac

Posao: Radna sedmica koja dolazi Jarčevima donosi dosta posla i potencijalne probleme u dogovaranju i saradnji sa osobama koje imaju bitno drugačije profesionalne stavove.

Ljubav: Za Jarčeve koji su u vezama situacija nije najsjajnija, odnosi su više nego kompleksni. Morate i valjalo bi da menjate nešto u odnosu sa voljenom osobom..

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Na samom startu pazite se novina u bilo kom smislu te reči i istrajte u nameri da dođete do bitne osobe kada je vaš posao u pitanju.

Ljubav: Nema naznaka značajnijih promena na vašem ljubavnom planu tokom ovog ponedeljka.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Ribe

Posao: Dinamična i na momente napeta radna sedmica je pred Ribama. Imaćete problema sa saradnicima, vaši načini vođenja posla ne odgovaraju mnogima.

Ljubav: Period pred vama donosi kada su ljubavne teme u pitanju period preispitivanja i pretresanja aktuelne partnerske situacije.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram