Dnevni horoskop za 3. 4: Ovan je trinaesto prase

Majli Sajrus
Foto: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za 3. april 2020.

Ovan

Imate negativne misli u vezi sa time gde i kome pripadate. Niste osoba koja će lako biti deo grupe, ali ipak probajte da ne odskačete i po tom pitanju.

Bik

Bićete opterećeni ceo dan zbog neke poruke ili razgovora na temu novca, čak će se neki član porodice umešati u sve. Na vama je samo da ne odlučujete pod pritiskom.

Blizanci

Znate da ste dali svoj maksimum, ali se od vas zahteva još. Partner želi odgovore i to odmah, a vi niste u stanju ni da razgovarate.

Rak

Danas menjate raspoloženja iz sata u sat. Razmišljate o svemu što vas muči u poslednje vreme i jedino vam je u glavi odmor koji vam je preko potreban.

Lav

Pitanje porodice i finansija su u prvom planu, dok vama misli zaokuplja milion novih ideja sa kojima ne znate šta ćete. Neko od bližih članova želi pomoć, a vi jedva balansirate između svojih obaveza.

Devica

Nikako da shvatite kuda bi trebalo da idete, intuicijia kaže jedno, a racio drugo. Sačekajte bar dan dva da se situacija smiri, pa onda krenite da razmotavate sve.

Vaga

Tokom celog dana imaćete želju da ne radite ništa dok podsvesno znate da to nije dobra ideja. Obaveze vas pritiskaju jer se iz minuta u minut gomilaju, a novac malo bolje rasporedite.

Škorpija

Ukoliko očekujete stabilnu i jaku podršku partnera, onda morate tako i da nastupite. Sve poteškoće rešavajte praktičnim rešenjima.

Strelac

Preemotivni ste danas, a zbog toga se brzo zatvarate pred drugima, specijalno pred simpatijom ili partnerom. Provedite dan ugađajući sebi.

Jarac

Otvarate teške teme sa partnerom, uz to delujete hladno i nezainteresovano. Ostavite se prošlosti konačno i krenite napred.

Vodolija

Svi razgovori koje danas započnete će vam pružiti mogućnost da odete korak dalje. Osetljive informacije o novcu i o nekoj intimnosti nećete moći da izbegnete.

Ribe

Trese vas nesigurnost u vezi sa ciljevima koje ste postavili. Nemojte ignorisati svoje sumnje, ali isto tako nemojte ni preterivati u konstantnom zastrašivanju sebe jer ćete samo umanjiti svoj potencijal.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram