Dnevni horoskop za 3.3: Raka čekaju neprijatne vesti

kim kardašijan
Kim Kardašijan Foto: Profimedia.rs

Saznajte šta su vam zvezde spremile za danas. 

Ovan

Prethodnih dana i nedelja vam je zdravlje blistalo, dragi Ovnovi, ali nemojte se iznenaditi ako se danas budete osećali malo lošije. Ne brinite, u pitanju je verovatno samo stres. Setite se da dišete duboko u toku dana.

Bik

Ako ste isplanirali uzbudljivo veče sa prijateljima ili partnerom, postoji mogućnost da ćete morati da otkažete zbog nepredviđenih okolnosti na koje ne možete da utičete. Možda ćete se osećati razočarano i isfrustrirano zbog toga, ali probajte da vreme lepo iskoristite za sebe.

Blizanci

Očekujte neprijatnosti u komšiluku. Može biti bilo šta, od kvara u liftu, preko nekog novog rada u zgradi zbog kog ćete danima da se budite uz zvuk bušilica, do neke manje poplave ili kvara u WC-u. Spremite živce i samo bez nerviranja.

Rak

Možda ćete čuti uznemirujući trač o jednoj ili više osoba iz vaše okoline. Imajte u vidu da tračevi nisu uvek pouzdani i da bi vam možda pametnije bilo da razgovarate direktno sa nekim, nego da verujete u priče koje mu kolaju iza leđa.

Lav

Lični ili poslovni projekti na kojima ste radili u proteklim danima će danas možda malo da uspore, i to će vas iznervirati. Nemojte da krivite sebe, ovo je samo normalan zastoj, koji možete da iskoristite za skupljanje energije za nove poduhvate.

Devica

Pročitajte još:

Osećate se zaglavljeno u nekoj situaciji. Možda razmišljate o promeni posla, ili želite da izađete iz veze u kojoj se ne osećate bolje, ili želite da promenite stan. Šta god da je u pitanju, ne donosite nagle odluke.

Vaga

Izbegavajte bilo kakav susret sa tehnikom danas, drage Vage, ili ga makar smanjite na minimum, jer će retrogradni Merkur da pokeže svoje najgore lice baš prema vašem znaku. Ako radite u nekom programu na poslu, sačuvajte sve podatke dva puta!

Škorpija

Toliko jurite i žurite da biste napredovali što pre, da ćete se odjedom osetiti kao da vam je svega preko glave. Ne zaboravite da uživate u procesu, jer će vam u suprotno sam cilj postati manje primamljiv i može da vam se smuči.

Strelac

Prethodnih nekoliko nedelja ste se osećali jako energično i to bi, nažalost, moglo da se završi danas. Verovatno ćete se zbog toga osećati loše, ali nemojte upasti u tu zamku, dragi Strelčevi. Umesto da očajavate, setite se samo šta ste sve postigli u prethodnom periodu. 

Jarac

Moguće da ćete se danas osećati kao da su vam sve lađe potonule i kao da vam ništa ne ide od ruke, čak i ako znate da to objektivno nije istina. Znajte da je ovo kratkotrajno, pustite osećaj da prođe i posvetite se nečemu u čemu zaista uživate.

Vodolija

Ne slažete se sa kolegama oko toga u kom pravcu posao treba da se razvija. Čak i ako podelite svoje sumnje sa njima, i ne poslušaju vas, ne dozvolite da vam do poljulja samopouzdanje. Vreme će pokazati ko je bio u pravu.

Ribe

Izenadne poslovne obaveze će vam možda poremetiti privatne planove, zbog čega ćete se osećati kao da ste izneverili prijatelje koji su računali na vas. Ne brinite, drage Ribe, kao i većina problema u vašem životu – i ovaj je samo u vašoj glavi.