Dnevni horoskop za 3. 3: Jarac da se pripremi za stresan dan

dnevni horoskop
Foto: DAVE V/ZFI / Bauer Griffin / Profimedia

Pročitajte horoskop za 3. mart 2021. godine.

Ovan

Posao: Iako vam mogu smetati povremeni zastoji u realizaciji, nemojte ništa forsirati, već priteknite u pomoć ukoliko je nekom od saradnika potrebna. Tako ćete brže i efikasnije stići do željenog cilja.

Ljubav: Moguće je da ste predmet interesovanja veoma misteriozne i tajnovite osobe sa potencijalno velikim teretom prošlosti iza sebe, pa bi bilo dobro da se pre nego što se upustite u bilo kakvu priču, dobro raspitate i proverite bitne detalje.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

Bik

Posao: Nema za Bikove nepremostivih prepreka, a začkoljice vas mogu čekati u delu komunikacije i organizacije, gde su mogući nesporazumi i razmimoilaženja u sagledavanju kompletne poslovne situacije, pa bi trebalo da pokažete izvesnu dozu fleksibilnosti.

Ljubav: Nemojte se previše nervirati ukoliko dopru do vas zajedljivi komentari ljubomornih osoba, nezadovoljnih svojim životima.

Zdravlje: I dalje važi upozorenje na moguće alergijske reakcije.

Blizanci

Posao: Nema za Bikove nepremostivih prepreka, a začkoljice vas mogu čekati u delu komunikacije i organizacije, gde su mogući nesporazumi i razmimoilaženja u sagledavanju kompletne poslovne situacije, pa bi trebalo da pokažete izvesnu dozu fleksibilnosti.

Ljubav: Nemojte se previše nervirati ukoliko dopru do vas zajedljivi komentari ljubomornih osoba, nezadovoljnih svojim životima.

Zdravlje: I dalje važi upozorenje na moguće alergijske reakcije.

Pročitajte još:

Rak

Posao: Slabija koncentracija i otežan fokus stvaraće povremeno konfuzije u rakovskoj glavi, a u komunikaciji i saradnji sa najbliskijim okruženjem mogući su i ozbiljniji nesporazumi, stoga se nemojte ustručavati da zatražite pomoć, ali i ako je potrebno više puta proveravate započeto.

Ljubav: Potrudite se da na vidljive znake pažnje koju vam pruža draga osoba odgovorite nekim prijatnim iznenađenjem.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Za postizanje zacrtanog cilja Lavovima bi izuzetno koristila pomoć osobe od poverenja. Ukoliko imate takvog saradnika pored sebe imate realne izglede da nadomestite propušteno.

Ljubav: Budite oprezni kada su nova poznanstva u pitanju. Izgled može i te kako da zavara.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Bez nekih velikih očekivanja na profesionalnom planu kod Devica, nastavite u svom dobor naštelovanom ritmu, a povoljniji period za krupnije poteze svakako nailazi.

Ljubav: Najtipičnije Device su vrhunski majstori u čekanju ogovarajuće situacije za povlačenje konkretnog poteza, ali ovog puta nije preporučljivo predugo čekati.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Kako objektivnih prepreka nema, ostaje da pripadnici ovog sazvežđa i danas zablistaju na profesionalnom planu. Hrabro i ambiciozno krenite u nove pobede.

Ljubav: Realno nema nagoveštaja krupnijih promena na ljubavnom planu, ali se od Vaga može očekivati jedna ozbiljna analiza i presek sopstvenog ponašanja u bliskoj prošlosti, jer tu se skriva i neko potencijalno iznenađenje u vidu nedefinisanog kraja sa starom simpatijom.

Zdravlje: Prokontrolišite neku od žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Škorpija

Posao: Ovaj dan bi mogao biti jedan od uspešnijih za većinu Škorpija na profesionalnom polju pod uslovom da odredite prioritete, jer je to od presudnog značaja.

Ljubav: Nekoliko oprečnih ljubavnih signala već imate u svojoj glavi, a ove srede najverovatnije ništa od toga neće se razjasniti, moglo bi samo još malo da se zaplete.

Zdravlje: Moguća osetljivost genitalne regije.

Strelac

Posao: Nastavite da radite u kontinuitetu i nema prepreka na vašem profesionalom putu tokom ovog dana.

Ljubav: Jasniju predstavu na polju ljubavi imaćete ukoliko uzmete u obzir raumevanje želja druge strane.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Dosta naporan dan očekuje tipične Jarčeve, što po obimu obaveza, što po nametnutim novim kriterijumima rada. Pokušajte da se suzdržite od verbalnih konflikata sa nadređenim osobama.

Ljubav: Mogla bi da se ukaže prilika za novo poznanstvo danas. Obratite pažnju da ne uletite u komplikovanu priču sa tajnovitom osobom.

Zdravlje: Moguća nervoza, stres.

Vodolija

Posao: Kraj radnog dana trebalo bi da dočekate sa objektivnim razlozima da budete zadovoljniji nego što ste i mogli zamisliti u najpozitivnijem profesionalnom scenariju.

Ljubav: Vodolije bi mogle tokom ovog dana da se potrude da prirede i izrežiraju malo prijatno iznenađenje voljenoj osobi.

Zdravlje: Nema razloga z azabrinutost.

Ribe

Posao: Relativno opušten radni dan je pred tipičnim Ribama. Pokušajte da eventualne nesuglasice sa poslovnim okruženjem rešavate na taktičan, diplomatski način.

Ljubav: Fina je prilika za uživanje u svim onim čarima koje ljubav nosi sa sobom. Budite opušteni i uživajte u svakom trenutku.

Zdravlje: Osetljivost malog stomaka može vam zadavti manje probleme.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram