Dnevni horoskop za 3.2: Devicama se javlja izazov na poslu

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za 3. februar 2021. godine.

Ovan

Solidan dan je pred većinom Ovnova da se u svom energičnom ritmu razmahnu na više poslovnih strana. Energije ima ali ne baš na nivou kako ste navikli pa nije loše da je racionalno i planski trošite. Prilike za upoznavanje novih simpatičnih osoba trebalo bi da bude i ove srede, pa makar flert za početak  neće nikome škoditi.

Bik

Nema razloga da i danas ne nastavite tamo gde ste stali juče, odgovorno i odlučno grabeći ka poslovnim ciljevima. Pažljivo tumačite nejasne signale koji vam mogu danas stizati od drage osobe, uključite se i rasterajte dileme i sumnje.

Blizanci

Pridržavajte se realnih činjenica uz što manje priče, kako ne biste rekli nešto što ne treba i sebi zakomplikovali situaciju. Konstelacija nebeskih tela nagoveštava pogodnu klimu za veoma aktivan blizanački život na polju emotivno – ljubavnih odnosa danas. Uživajte.

Rak

Vrlo je moguće da vas danas očekuju dodatno angažovanje posebno u vidu pomoći nekom od bliskih saradnika. Vama to neće teško pasti, pošto ste se i sami više puta nalazili u sličnoj situaciji. Sami sebi ćete najviše pomoći ako inicijiativu  ovog dana budete prepustili drugoj strani.

Lav

Voljni momenat i želja za dokazivanjem na profesionalnom planu biće vidljivi na svakom koraku poslovnog angažovanja, samo budite strpljivi i ako je moguće za nijansu fleksibilniji. Aspekti su povoljni da se posvetite ljubavnoj sferi na način koji vam najviše odgovara, i sprovedete bar jednu željenu akciju u delo. Uživajte.

Devica

Korak po korak, uz oprezno i racionalno baratanje sa psiho – fizičkim resursima i nema problema kada je obavljanje najbitnijih zadataka u pitanju. U zavisnosti od situacije u kojoj se nalazite i šta želite, dobro razmislite i donesite odluku u skladu sa svojom prirodom, kada je u pitanju ljubavni izazov koji bi mogao da se pojavi u poslovnom okruženju.

Vaga

Nazire se talas poslovnih promena kod većine Vaga,  a do tada se držite straih i dobor proverenih metoda delovanja. Biće prilike za nešto kreativnije nastupe u budućem periodu. U koliko ste raščistili sa sopstvenim dilemama nema razloga da se ne opustite i uživate,  podstaknuti inicijativom vrlo zanimljive osobe koju ste nedavno upoznali.

Škorpija

Nemojte se istrčavati sa novim originalnim idejama, koje samo tako mogu izgledati na prvi pogled. Imate dovoljno obaveza trenutno, a novi projekti mogu malo da sačekaju. Bez nekih značajnijih talasanja u odnosu nan prethodni dan. Ukoliko vam to ne  odgovara, moraćete više da se potrudite.

Strelac

Naoružani pozitivnom energijom i  ispravni u svojim odlukama bez većih prepreka trebalo bi da realizujete većinu zacrtanih ciljeva. I na polju ljubavi mogli biste da očekujete bar jedno prijatno iznenađenje, pa eto prilike da pozitivne emocije zajednički  podelite.

Jarac

Izmene planova i već dogovorenih detalja, naročito iznenada, bez najave, znaju da izazovu vrlo burne jarčevske reakcije, što je realan scenario za danas. Potrudite se da ne zaoštravate dodatno odnose. Dosta fleksibilnosti i taktiziranja biće vam potrebno ukoliko želite da izbegnete moguće nesporazume sa dragom osobom, što vam baš i nije jača strana.

Vodolija

Vrlo dobar dan je pred Vodolijama da svoje zacrtane planove i ciljeve ostvare na sasvim zadovoljavajuć način uz mogućih par korekcija. Sjajan dan biste mogli da očekujete i u sferi ljubavi, pa eto motivacije da se i po tom pitanju angažujete i uživate u razmeni najfinijih emocija sa dragom osobom.

Ribe

Pred osobama rođenim u zodijačnom sazvežđu Riba je relativno stabilan i miran radni dan,  da u svom ritmu završe  sve planirane obaveze. Bez nekih značajnijih preokreta i promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana. To međutim  ne mora da znači potpunu pasivu sa vaše strane.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram