Dnevni horoskop za 3. 11: Strelcu ljubav, Ribama pare

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Netflix / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 3. novembar 2020.

Ovan

Preosetljivi ste i skloni da sve doživljavate isuviše lično. I danas ste veoma skloni konfliktima, pa bi bilo dobro da se na neki način izolujete od ljudi sa kojima inače teško nalazite zajednički jezik. Ukoliko se koncentrišete na pozitivne stvari, mogli biste da dan završite u lepom raspoloženju, piše Astrofon21.

Bik

Neko će se stvarno potruditi da vam danas zada glavobolju. Ukoliko ste u iskušenju da toj osobi uzvratite istom merom, mogli biste da doživite samo dodatno razočaranje. Dan pred vama nije baš najsrećniji kad je reč o kontaktima sa drugim ljudima, pa bi zato najbolje bilo da se malo pozabavite sobom.

Blizanci

Na pomolu je zabava, druženje, izlasci. Želite sebe da nagradite za uspehe na poslovnom planu, pa ćete se rado prepustiti pripremama za izlazak. Svi vaši planovi su usmereni na večernji provod, pa ćete sve drugo doživeti kao usputna dešavanja. Čak i posao danas pada na vašoj listi.

Rak

Dan u kojem ćete imati priliku da se dokažete. Ako ste naumili da se posvetite poslovnim promenama, sada je pravi trenutak za to. Posebno povoljan dan za one koji traže novo zaposlenje. Bacite se na slanje biografije i potrebnih podataka i očekujte pozitivan ishod.

Lav

Vi ste u mislima na putovanju. Prija vam čak i sama pomisao na nove zemlje i predele. Ukoliko ste u mogućnosti da ostvarite putovanje za vikend, to bi vas zaista oraspoložilo i napunilo vam baterije za angažovanje na poslovnom planu. Neki od vas će se danas usmeriti na dalje obrazovanje.

Devica

Niste baš u najsjanijem izdanju danas. Umorni ste i to se na vama trenutno jako primećuje. Umesto da se forsirate da izvršite neke od nagomilanih zadataka, bolje bi bilo da se fokusirate na unošenje dovoljne količine vitamina u organizam i da se dobro naspavate.

Vaga

Dan je pogodan za zaljubljene i uopšte one koji su u vezi. Lepi trenuci sa partnerom i mnoštvo prijatnih iznenađenja je ono na šta danas možete da računate. Komplimente dobijate sa svih strana što je još jedna od stvari koja vas raduje. Slobodni pripadnici znaka uživaju u ljubavnim ponudama sa različitih strana.

Škorpija

Škorpije će danas biti usredsređene na posao koji žele da obave što bolje. Nije vam u interesu da neke obaveze odlažete ili ostavljate za kasnije, pa ćete se potruditi da sve obavite danas. Dok vas radno raspoloženje drži, pokušajte da se organizujete i isplanirate naredne dane, kako biste što efikasnije obavljali zadatke.

Strelac

Danas će se mnogi Strelčevi okrenuti sportskim aktivnostima ili nekom drugom hobiju koji imaju. Ukoliko ste zaljubljeni, partner će takođe imati posebno mesto u vašem danu. Želite da saberete sve što vam predstavlja zadovoljstvo ili mami osmeh i da na najbolji mogući način ispunite ovaj dan.

Jarac

Možda će vam smetati temperatura ili uopšte vremenske prilike, pa ćete se danas zavući u svoj dom, gde na miru možete da se odmorite na način koji je vama najprigodniji. Nastojaćete da maksimalno udovoljite sebi. Ovakav vid razmišljanja i delovanja ponekad je neophodan da biste se relaksirali.

Vodolija

Pred vama je dan pun kontakata, što prijateljskih, što poslovnih, ali vam to s obzirom na vašu druželjubivu prirodu neće teško pasti. Vi ste osoba koja voli da provodi vreme s ljudima, pa ćete danas uživati, iako ćete biti bukvalno zatrpani obavezama. U večernjim časovima očekujte poziv za izlazak.

Ribe

Neki pripadnici ovog znaka bi danas mogli da dođu do novca. S obzirom na to da ste po pitanju finansija uglavnom smušeni, da nikad ne znate koliko imate u novčaniku i koliko ste u stvari potrošili, ovaj nenadani dobitak će vas lepo iznenaditi i obradovati. Imaćete želju da ga podelite sa dragim osobama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram