Dnevni horoskop za 3.10: Škorpiju će primetiti nova osoba

Foto: ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 3. oktobar 2021. godine.

Ovan

Bez obzira koliko ste zadovoljni ili ne, potrudite se da se opustite, makar malo relaksirate, novi veliki profesionalni izazovi samo što nisu pokucali na vaša vrata. Ne dozvolite da vas sitnice i nebitni detalji kod drage osobe ljute i nerviraju. Ne morate uvek i na sve da imate komentar, piše Astroputnik.

Bik

Prosečno miran i stabilan dan očekuje Bikove poslednjeg dana vikenda, a malo uzbuđenja može doneti neočekivani telefonski poziv nekog od saradnika. Ova nedelja je kao poručena za vas da najveći deo dana provedete sa dragom osobom, u zajedničkim aktivnostima i opuštenom druženju.

Blizanci

Opušten dan je pred Blizancima da ga posvete sebi, odmoru i eventualno odrade po nešto u kući. Solidan dan je da provedete vreme sa dragom osobom, opuštene zajedničke aktivnosti, ali i ako je ikako moguće sa što manje priče i kombinovanja.

Rak

Neki važni dogovori očekuju vas u krugu porodice, kuće. Možda planirate neko sitno renoviranje, uređenje. Bilo bi dobro da sve ono što vas brine i opterećuje podelite zajedno sa voljenom osobom.

Lav

Drugi dan vikenda ustvari jeste i prvi potencijalni dan pravog odmora za tipične predstavnike Lavova koji su imali veoma naporan period iza sebe. Vrlo dobar dan u najavi je pred vama da budete veoma aktivni na polju ljubavnom. Realno je da očekujete da vam se uložen trud isplati.

Devica

Ako ima neodložnih stvari, napred u radne pobede, ali nemojte ništa forsirati u danu kada je logično da odmor bude u istoj ravni sa obavezama. Kada je u pitanju polje potencijalnih ljubavnih dešavanja nisu baš svi končići u vašim rukama, što logično doprinosi povećanoj dozi nervoze i strepnje.

Vaga

Više izazova čeka Vage ove subote, a najveći se odnosi na razmišljanje o odustajanju od ideje koja nije naišla na adekvatan prijem u poslovnom okruženju. Sačekajte povoljniji period, strpite se. Niste u najoptimalnijem ljubavnom izdanju danas. Ako nema lepih reči onda i kritike ostavite za neki drugi dan.

Škorpija

Škorpije, ovaj dan posvetite se sebi i dragim prijateljima. Organizujte neko viđanje, pretresite dešavanja i pre svega se opustite. Nova simpatija bi se mogla uočiti baš tu u krugu prijatelja, poznanika, zato otvorite širom oči i srce, kako nešto bitno ne bi propustili.

Strelac

Drugi dan vikenda nije najpogodniji da se rasplinete na više strana u više interesnih sfera. Potrudite se da odradite ono šta vam je najvažnije. Ukoliko niste u dobrom raspoloženju za ljubavne akcije, dobro razmislite o mogućim iskušenjima zbog koketiranja i potencijalnog flerta sa starom simpatijom.

Jarac

Ova nedelja donosi Jarčevima potvrdu uspešno završene radne sedmice, ali i osećaj samopouzdanja veći nego ikada. Tako i treba, na dobrom ste putu. Ukoliko planirate neko putovanje sa dragom osobom, imate solidne šanse da ga i realizujete. Lep provod.

Vodolija

Veoma sadržajan i verovatno naporan dan očekuje Vodolije. Nemojte sve sami, podelite obaveze, zatražite i prihvatite pomoć, ako ima od koga. Ova nije najpovoljniji dan za prebiranje po ljubavnim uspomenama i vraćanje u prošlost, svu moguću pažnju posvetite aktuelnoj situaciji u ovoj sferi.

Ribe

Nema šta danas ne možete, posebno na polju planiranja i organizacije. U iščekivanju ste nekih odgovora vezanih za novi poslovni angažman, pa pokušajte da budete što opušteniji. Odličan dan je da se posvetite uživanju u najfinijim nijansama uzajamno pozitivnih partnerskih osećanja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram